Live from Detroit: așa arată 570 de cai putere în viziunea Porsche

de Mircea Meşter
Luni, 11.01.2016
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
911 facelift s-a prezentat la Detroit în două versiuni performante care se laudă cu cifre care impresionează orice iubitor al mașinilor sport. Ce spuneți de 2.9 secunde pentru 0-100 km/h?

După ce acum două luni vedeam în premieră mondială atât de mult așteptatul facelift al lui Porsche 911, Salonul de la Detroit a gîzduit astăzi premiera mondială a versiunilor Turbo și Turbo S ale noului 911. Poate nu cu la fel de mult fast precum în cazul unei premiere mondiale absolute, dar cu îndeajuns de mulți jurnaliști strânși în jurul standului Porsche de la Detroit încât să atragă atenția.

Și Porsche a avut cu ce să atragă atenția. Chiar dacă mașinile nu au pornit ca să facă spectacol la nivel audio, o simplă privire pe cifrele noilor versiuni te fac să clipești mirat.

"Modestul" 911 Turbo se poate lăuda cu un total de 540 de cai putere și o accelerație de la 0 la 100 de km/h în 3 secunde. Viteza maximă s-a mărit și ea și ajunge acum la 320 de km/h.

În cazul performantului 911 Turbo S, pachetul de putere ajunge la 580 de cai, adică suficient pentru a ajunge la 100 de km/h în 2.9 secunde și pentru a atinge o viteză maximă cu 10 km/h mai mare, adică 330 km/h.

Culmea, consumul este și el redus cu 0.6 litri, ajungând la 9.1 litri/100 km pentru Turbo și la 9.3 litri/100 km pentru Turbo S.

Paranteză de final: dacă vreodată veți ajunge să alegeți culoarea viitorul vostru 911, mergeți pe mâna gri-ului prezent la Detroit.

Pune mașina în evidență într-un mare fel.

Comentarii (1)

  • Claudiu
    Fainosag si tare aspra...
    5 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru