Livrare cu surprize pentru exemplarul Citroen C4 cu numărul 500.000

de Bogdan Mirică
Miercuri, 11.11.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Citroen a vrut să marcheze cum se cuvine producția exemplarului C4 cu numărul 500.000. Prin urmare a apelat la ajutorul unui pilot legendar pentru a înmâna cheile mașinii.

Deși se află pe piață de mai bine de cinci ani, iar vânzările au scăzut destul de mult, Citroen C4 reușește să atingă un prag de producție important: 500.000 de unități au luat naștere la uzina din Mulhouse. A doua generație a continuat timid succesul primului model, care a fost lansat în anul 2004 și a adus brandului francez 1.8 milioane de clienți.

Exemplarul Citroen C4 cu numărul 500.000 a avut parte de o livrare cu totul specială. Cheile au fost înmânate clientei olandeze, de însuși Sebastien Loeb, campion mondial de raliuri de nouă ori, patru reușite consemnate chiar la volanul unui C4 WRC.

În prezent, Citroen C4 nu se mai bucură de succs nici măcar pe piața de origine. În Franța, în primele luni ale anului, au fost vândute 20.727 de exemplare.Este foarte puțin având în vedere că Peugeot 308 a adunat 63.453 de clienți, Renault Megane 34.444, iar Volkswagen Golf 27.572 de unități.

via larevueautomobile

Comentarii (5)

  • Sper ca viitorul bamveu pe care il cumpar, atunci cand o sa urc la volan sa fie pe scaunul din dreapta guta si sa imi cante o manea live ! :)))))))
    12 4
  • @S, you made my day :))
    5 3
  • Deci anteriorul Megane - care a aparut in 2008 - si abia a fost inlocuit, tot are vanzari mai mari decat c4 aparut in 2010, care arata mai bine si mai are cel putin doi ani pana la modelul nou
    3 1
  • @lorin E exact povestea Golf vs Astra. Astra J vs Golf 6. Primul arata mult mai bine, insa al doilea s-a vandut mai mult....
    1 0
  • Eu sunt posesor de C4 modelul anterior si acuma as fi dispus sa il schimb, dar actualul C4 nu are nimic spectaculos. Din punctul meu de vedere e o copie proasta dupa Golf si nimic mai mult. Daca ar fi deosebit cum a fost modelul anterior, l-as fi cumparat. Cactus desi e atragator, ii lipsesc unele optionale.
    3 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru