Loder1899 umple golul creat intre Focus ST si RS

De Bogdan Mirică
Publicat Luni, 27.10.2008
Tunerii bavarezi de la Loder1899 au modificat performantele si aspectul versiunii Ford Focus ST.

Esential

270 de cai putere dezvolta Ford Focus ST tunat de Loder1899

Pentru cei care nu se multumesc doar cu o versiune sportiva ST a lui Ford Focus si nu mai au rabdare sa astepte punerea in vanzare a versiunii de performanta RS pot apela la o solutie de compromis: un pachet de tuning pregatit de Loder1899.

Casa de tuning bavareza a cautat sa modifice discret aspectul hatchback-ului montand o serie de accesorii sportive cum ar fi: o buza pentru spoilerul frontal, un deflector din fibra de carbon inglobat in spoilerul spate, o grila complet noua si un set de jante de 20 de inch din aliaj. Aspectul sportiv este completat de o suspensie coborata si un sistem de evacuare sportiv cu terminatii inglobate in deflectorul din fibra de carbon.

Sub capota hatchback-ului sportiv se afla un motor de 2.5 litri supraalimentat, cu cinci cilindri care dezvolta 270 de cai putere dupa tratamentul bavarezilor. Cei 225 de cai putere ai versiunii de serie raman o trista amintire multumita recalibrarii sistemului ECU si inlocuirii catalizatorului.

Cum era si normal, performantele modelului cresc, sprintul de la 0 la 100 de km/h fiind mai rapid cu 0.3 secunde, adica o valoare oficiala de 6.5 secunde.

Viteza maxima creste pana la 250 de km/h, cu 9 km/h mai mult decat versiunea de serie.

via | CarScoop

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru