Loeb: "Citroen-ul meu a mers ireprosabil"

De Robert Gherghe
Publicat Luni, 28.01.2008
Castigatorul primei etape din WRC s-a declarat incantat de modul in care s-a comportat Citroen C4 WRC.

Olivier Quesnel, noul director de la Citroen Sport, a declarat ca este incantat de maniera in care echipajul Loeb-Elena a reusit sa castige la Monte Carlo.

Francezul a declarat: „Este o mare satisfactie sa imi incep munca de director al Citroen Sport cu o victorie la Monte Carlo. Ne da din start o baza solida in ambele clasamente. Raman totusi realist si urmatorul meu gand este legat de Raliul Suediei, acolo unde Ford au castigat in ultimele doua sezoane”.

La randul sau, Sebastien Loeb a declarat ca modul in care si-a adjudecat victoria la Monte Carlo este mai important decat recordul de victorii pe care l-a stabilit in Principat. „Citroen-ul meu a mers impecabil, nu am ce sa reprosez masinii. Set-upul pe care l-am ales la inceput s-a dovedit inspirat. Citroen-ul C4 si pneurile Pirelli au functionat excelent impreuna”.

Cvadruplul campion mondial a obtinut la Monte Carlo a 5-a victorie in acest raliu si a 37-a din intreaga cariera. Sebastien Loeb este cel titrat pilot din istoria WRC, reusind recordul de raliuri castigate. In cazul in care va castiga sezonul acesta din WRC va deveni singurul om din istorie de cinci ori campion mondial.

Comentarii (1)

  • ...
    totusi ma astept in acest an la o revenire subaru in wrc.multe probleme tehnice i-au privat de victorie.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru