Loeb, dubla victorie în etapa de GT Series de la Navarra

de Daniel Popescu
Luni, 30.09.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Sebastien Loeb a câştigat ambele curse din cadrul etapei de GT Series de la Navarra, cu o săptămână înainte de a participa la ultima etapă de WRC.

A fost un weekend grozav pentru întreaga echipă şi sunt foarte bucuros.

Sebastien Loeb
Pilot GT Series
Sebastien Loeb a participat la sfârşitul săptămânii trecute la etapa de GT Series de la Navarra, acolo unde l-a avut din nou drept coechipier pe Alvaro parente la volanul unui McLaren MP4-12C.

Nonuplul campion mondial de raliuri a obţinut cea mai mare performanţă de până acum în GT Series, după ce a reuşit să câştige ambele curse. Mai întâi, Parente a început prima cursă de pe locul patru şi a preluat conducerea în primul viraj, pentru ca Loeb să-şi păstreze poziţia de lider după ce l-a înlocuit pe portughez la jumătatea cursei.

În a doua cursă, francezul a plecat din pole position, a condus până la jumătatea cursei, iar Parente a preluat controlul în a doua parte şi a trecut de asemenea primul linia de sosire. A fost cea de-a treia victorie în GT Series în prima cursă a etapei, dar prima în a doua cursă, care are o importanţă mai mare în competiţie decât cea din ziua precedentă.

"A fost a treia oară când am câştigat prima cursă a etapei.

Acum am câştigat pentru prima oară cursa principală. A fost un weekend grozav pentru întreaga echipă şi sunt foarte bucuros", a declarat el.

Succesul lui Loeb din GT Series vine cu numai o săptămână înainte de Raliul Franţei, care va marca retragerea sa din Campionatul Mondial de Raliuri.

REZULTAT PRIMA CURSĂ DE GT SERIES DE LA NAVARRA

REZUMAT A DOUA CURSĂ DE GT SERIES DE LA NAVARRA

Comentarii (1)

  • In urma acrosajului, Caca Bueno a iesit de pe pista. Caca. Bueno.
    1 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru