Loeb spera sa-si mareasca avansul dupa Raliul Spaniei

De Daniel Popescu
Publicat Miercuri, 01.10.2008
Sebastien Loeb si-a propus sa isi mareasca avansul in clasamentul general al pilotilor dupa Raliul Spaniei din acest weekend.

Citroen a preluat conducerea in clasamentul constructorilor dupa ce a terminat pe primele doua locuri in Germania si Noua Zeelanda, in timp ce Loeb s-a distantat la 8 puncte fata de Mirkko Hirvonen in clasamentul pilotilor.

Loeb porneste ca favorit si in Raliul Spaniei din acest weekend, insa francezul a admis ca adversarii sai ii vor oferi o replica pe masura, intrucat finalul sezonului este destul de aproape.

"Un rezultat bun in Spania ar fi bine-venit in ambele campionate. Dar rivalii nostri sunt constienti de asta, asa ca nu vor avea nicio intentie sa ne faca viata usoara", a declarat Loeb. "Este un raliu care imi place si voi face tot posibilul sa profit de oportunitatea de a ma distanta in clasamentul pilotilor".

Optimismul de care da dovada Loeb este justificat de performamentele sale personale din Spania, dar si de prestatiile celor de la Citroen in Peninsula Iberica. "Spania este un raliu de mare viteza, nu mai este niciunul ca el in calendar si a fost unul de succes pentru noi in ultimii ani, in timp ce Citroen C4 WRC a fost foarte competitiv aici in 2007", a adaugat campionul mondial.

"De atunci, am avut timp pentru a imbunatati manevrabilitatea si stabilitatea si mai ales sa optimizam setarile pentru a se potrivi pneurilor Pirelli. De asemenea, asa cum am vazut in 2007 la finalul primei parti de anul trecut, schimbarea vremii este un factor pe care nu ne permitem sa-l ignoram".

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru