Logan ajunge in Scandinavia in 2008

De Robert Gherghe
Publicat Vineri, 04.01.2008
Dacia a anuntat astazi ca va exporta modelul Logan pe pietele din tarile scandinave.

Esential

2004 este anul lansarii modelului Logan pe piata mondiala.

Incepand cu acest an Dacia va exporta modelul Logan pe pietele din Scandinavia, a anuntat vineri directorul comercial al companiei, Jacques Daniel.

"Vom incepe din acest an sa exportam Logan-uri fabricate in Romania pe pietele din Scandinavia, insa nu am nicio informatie despre numarul dealerilor de acolo", a declarat Jacques Daniel, informeaza Mediafax.

Totodata, in acest an, Dacia va lansa noul model Pick Up, care va avea o cota de 10% din vanzarile totale, si un nou model derivat din Sandero, urmand sa creasca si exportul kit-urilor de masini dezasamblate.

Comentarii (10)

  • ALX CT
    LOL
    Sa de-a Domnul sa se vanda bine ca toti banii luati in tara o sa vina,sa nu mai zik d elocuri d emunca si faptul ca ajuta economia,Va salut
    0 0
  • ALX CT
    SCZ
    se blocase netu si am apasat pe ok cand am dat comment de mai multe ori si a iesit ce a iesit!dak ar putea adminu sa scoata restu comentariilor puse din greseala.!
    0 0
  • pt LOL
    SIngurii bani care intra in tara de pe urma Daciei sunt cei de salarii si cei virati catre furnizorii de subansamble din Romania (doar cei care sunt societati romanesti - adica f. f. putine).
    Restul merg la actionarii societatii adica la Renault, adica la statul francez.
    In concluzie, nu ajuta foarte mult economia romaneasca
    0 0
  • Marius:)
    ?
    nush de ce ar avea nevoie scandinavii de o masina low-cost asha incat pe piata second la ei sunt destule Volvo si Saaburi si marcile germane(si ma refer aici la siguranta oferita de aceastea mult superioara Daciei). Totusi le urez succes ! :)
    0 0
  • Stefan
    Gabi, Gabi...
    In mod evident nu stii chiar atat de multe despre economie pe cat iti place tie sa crezi...
    PS: Ca o mica informatie pentru tine: statul francez e (de vreo zece ani) actionar minoritar, cu doar 25% din capitalul Renault.
    0 0
  • ALX CT
    Prietene
    Mai las'o moale cu vrajeala ca ai mai incercat acu 3 saptamani aceeasi faza cu castiguri garantate si noroc ca ti-a sters adminu commentu,si acuma rog eu adminu sa stearga comenturi de asta care pe langa faptul ca sunt imorale sunt si way off topic,Va salut in fara de allexxx care e un bulangiu ca se preteaza la asa ceva!
    0 0
  • OR FI SARACI...
    @ Marius

    Poate ca si prin Suedia si Norvegia sunt oameni care nu-si permit sa intretina un Volvo/Saab/Volkswagen second hand...Ceea ce nu e cazul aici...rumanu` isi ia un Passat sau o Vectra de banii astia ca doar nu e prost sa-i dea pe o coaja de Logan...numai nemtii si suedezii sunt asa de prosti...
    0 0
  • )(
    nu e o masina chiar atat de rea
    0 0
  • fotbal
    Succes
    Merg bine vanzarile sunt surprins de piata din Germania unde se vinde foarte bine...Bravo Renault..oricum masina este buna nu stiu de ce este tot atat de criticata..
    0 0
  • Kondoru
    sicriu romanesc
    In programul rabla se primesc loganuri?
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru