Logan Edge, versiune de lux pentru India

De Robert Gherghe
Publicat Luni, 28.07.2008
Renault si Mahindra & Mahindra au pregatit o versiune de lux pentru modelul Logan, disponibila doar in India.

Renault a lansat pe piata din India o noua versiune a modelului Logan. Este vorba despre noul Logan Edge, o varianta de lux a modelului construit pe platforma B0.

Logan Edge, disponibil doar pe piata indiana, vine cu tapiterie din piele, cu insertii din lemn la interior si un sistem audio performant. Renault si producatorul local, Mahindra & Mahindra, au luat decizia lansarii unei versiuni de lux dupa ce mai multi clienti indieni si-au exprimat dorinta de a achizitiona un Logan cu mai multe dotari.

Logan Edge este vopsit in purpuriu, iar alaturi de dotarile amintite se mai numara senzorii de parcare, sistemul ABS, cotiera pentru locurile din spate si un ornament cromat pentru teava de esapament. Sistemul audio furnizat de Kenwood ofera posibilitatea conectarii unui i-Pod sau al altor dispozitive prin USB.

Vom pune la dispozitie mai multe informatii si imagini cu noul Logan Edge in cel mai scurt timp posibil!

Via | Mahindra 

Taguri: Edge, Logan, Renaul

Comentarii (32)

  • tot de kkt
    0 0
  • de kkt esti tu
    0 0
  • a vorbit asta cu loganu
    0 0
  • mmm... da
    de lux cu siguranta... probabil ca mercedes 500 o sa aiba probleme de acum... si audi a8 la fel... ce sa-i faci ... asa e cand esti luat prin suprindere de competitie.... LOOOOOL
    0 0
  • daca au scos o versiune de lux asta este ... nu te obliga numeni sa-ti iei ... de kkt sau nu se vinde de paraie asa ca "a" si "g" nu aveti nici o treba
    0 0
  • eu
    ai dreptate tot de kkt. auzi de lux ... pai de se vinde la tarani care inainte au avut o dacia 1310.
    0 0
  • Ce comparatie faci mercedes - logan
    Ma deci voi sunteti cu capul ala cu mercedes 500 el nu are acasa nici caruta si vorbeste si loganul daca nu iti place nu iti lua ma iati mercedes de 50 000 euro daca ai .
    0 0
  • mai bine deloc :))
    LOGAN = CONSERVA
    0 0
  • mai bine deloc :))
    si acum e o conserva de lux LOL!!!!!!!!!!!!!!!
    0 0
  • Kostagh
    Ce sa spun...
    Auzi si la "Kinga"...
    Mai bine deloc!
    Pai si vulpea cand nu ajunge la struguri zice ca sunt acri!
    Fraieri cocliti! Luati-va voi Pasat si Mertzane sa vi le rupeti prin gropile din Romania.
    Eu imi iau Logan. Si-l schimb anual! Cu altul, nou! Platit cu banii jos! Care-i problema?!
    Uite-asa sa crape toti invidiosii cu Pasaturi expirate si Mertane din 2001...
    0 0
  • 321321
    mda
    dap, de kkt
    0 0
  • E timpul sa va potoliti
    Imposibil ca , de acte ori intru pe automarket sa vado stire, sa nu dau si de comparatii de doi bani in subsol, Logan versus masini de lux. oricum, comparatii care nu isi au rostul.
    NU E TIMPUL SA VA POTOLITI SI S NU VA MAI INJURATI? FACETI UN POST DE TIPUL : TO GIGEL: DA-MI MAILU SAU ym-UL SA TE INJUR, CA AICI IMI CRAPA OBRAZU' SI GATA!!! PLUS CA EFECTUL E MULT MAI DRASTIC, AVETI POSIBILITATEA SA-L INJURATI PE GIGEL IN DIRECT, STIIND CA INJURATURILE AJUNG LA DESTINATIE!! AICI INJURATI DEGEABA, pentru ca nu se stie daca Gigel e atat de tampit sa se mai intoarca si sa citeasca postul cu injuratura ca raspuns la postul lui.
    Loganule e o masina de buget, e OK... Dacia aduce multi bani in tara vanzand asemenea masini si altii nu fac nazuri.
    Masinile nemtesti, japoneze, britanice, americane, frantuzesti, italienesti.. au alte preturi, sunt scindate in categorii superioare Loganului, si ca pret vorbind... nu fiti penibili facand comparatii intre o masina noua ded 9000 de euro si o masina second de 9000 de euro. Fiecare face ce vrea cu banii lui si e propriul lui stapan, dar asta nu inseamna ca trebuie sa deranjeze societatea prin limbajul de ocnas calificat sau prin comparatii penibile.
    Reveniti-va si scrieti comentarii pertinente cu privire la articolul citat, nu la aberatii de comparatii de prost gust (intentionat am lasat formularea asta, ca sa vedeti cum suna limbajul necontrolat).
    Enjoy!
    0 0
  • strmrs
    clar
    de kkt, subscriu...
    cu un pic iz de penibil si miros de japca pentru prosti.
    0 0
  • Arthur
    MESS pt. "a"
    esti COOOOL man :) ...
    0 0
  • dadada
    Masina arata foarte bine ! BRAVO !
    0 0
  • Mihaita tata esti cu capu'
    se cheama ironie si exagerare Mihaita tata... deh ce sa-i faci... cum naiba sa intelegi tu asa ceva... doar iti place logan... LOOOL
    0 0
  • Urla invidia
    Ma da da ce ve luatzi toat ziua de LOGAN care de fapt nul avetzi nigi peala ca suntetzi saraci lipitzi shi va datzi cu rata shi cu autobuzu da na acu va datzi jmekeri ca LOGANU e prost. Tzai draq de tzarani eu am valoare shi talent penca am LOGAN , majina de JMEKERI ADEVARATI pe sistem aspirat dupa moda lu Guban.
    0 0
  • jazzboy.
    de ce numai la ei???
    de ce nu se face si aici in ro la fel?? adica noi nu meritam piele in masini??? sau vopsea de aia de bejula??? cei cu vanzarile de la Dacia, sunt praf... sa fim seriosi ca loganul nu e masina de afaceri...cu piele de drac cu tot...sa fiti de cinste....
    0 0
  • Bogdan
    @eu
    Deci, "eu", tarani care au avut Dacia 1310 au fost si sunt niste romani muncitori care si-au cumparat autoturismul pe care si l-au permis in acele timpuri si nu numai. Asa ca mai incet cu vorbele "orasene" care ai avut doar Mercedes-uri si alte cele masini superbe la viata ta.
    0 0
  • DACIA
    Schimbal 'tarane " anual daca atat stii atat faci, da sa nu uiti sa-ti iei cu 'pele " ma manelistule sa-i pui un chit de ala de 'O Z N " ca sa stie lumea ca si-a cumparat 'taranul " LOGAN :)) ( folie si jante ) ca sa fii 'MARO" .
    0 0
  • Cr!sS*
    eu in el :D
    Nu m-as simti prost sa mi-l dea pe moka :)
    0 0
  • made in india
    La aparitia firmei "Tata" am avut de gand sa imi iau varianta masinii de teren cu 4 usii...Dzeu m-a impins sa ma duc la reprezentantul de vanzari din Galati si nici mai mult nici mai putin..m-am uitat dedesupt direct pe sosea in fata magazinului....stifturi....ambutisari de 2 lei,sasiu f subtire ptr ditamai masina de teren...puntea fata f joasa..de rahat masina....asa ca,parerea mea ..ce fac indienii este la fel ca si cu chinezii...cat priveste Loganul,..nu se poate compara cu cele de afara...asa cum nici noi..cu cei de afara si cu salariile lor,bun sau rau..face trebuinta romanului(nu sant loganist).
    0 0
  • WAW!!! Are ABS in dotare!!!!
    Cum o fi? Tre sa-mi iau si io!!!
    Doamneeee!!! ABS!!!! Nu pot sa cred!!!
    I JUST HAVE TO HAVE THIS!!!
    De unde iau si io una?

    Acu pe bune: daca Renault ar fi considerat ca e masina de lux n-ar fi fost asa stupizi sa isi faca reclama enumerand ABSu in lista de dotari. Nici ei nu cred ce spun. JENIBIL!!!
    0 0
  • alinelu
    NO COMENT...ati spart piata
    bah... vezi doamne au scos logan de lux....pentru INDIA.....tara lu papura voda..credeti ca daca e de "lux" nu e tot logan?:))..... bah cand va aud....aia e mashina mah? LOGAN de lux.... clar....carutza de lux:|....cand zici BMW, MERCEDES, AUDI...la care nu tre sa zici ca e de lux...ca sa nu vorbesc de jafuri ca CRYSLER, JAGUAR..numele zice tot
    0 0
  • Nu cumva lipsesc dotarile minore dar esentiale la un model de lux?
    La noi se vand masini de 12.000 E cu racire in torpedou fara sa isi dea in petec cu denumiri shmekere. Ii zice simplu Best. Logan are asa ceva la varianta de lux? Cred ca indienii vor bea sucu incalzit in masina Loganu lor de lux. Nu conteaza. Macar sa functioneze airbagurile.
    It's all in marketing.
    0 0
  • Inca una si ma duc
    Lemn pe Logan = Ii dai porcului portocale.
    0 0
  • se vinde
    Se vinde ca e tara asta plina de tarani si manelisti .
    0 0
  • gigi parfum
    lux?
    cum poti numi o masina de lux doar dak ii montezi cotiere ptr scaunele din spate, ornament la toba de esapament , sistem ABS si senzori de parcare??? ???? oare cum?.... cumva este inclus si setul de presuri sau se cumpara separat...penibil .....lux nu inseamna ceva tapiterie din piele? volan de lemn mhaon? ...jante deosebite de marca din aliaje ???? inca o data penibil marca logan
    0 0
  • of !!!
    ignorati stirea!!!
    este vorba de versiune de lux pt India!!!!! Ce nu-i clar in cestia asta?? Va tot scremeti sa dati cu parerea doar pt ca v-ati nascut destul de tarziu...si cu handicap...
    0 0
  • Kia Cee'd
    Bai, problema e ca va urmareste inteligenta si voi fugiti mai repede decat ea. Emigrati dracu' prin pesteri si mai scutiti-ma de parerile voastre "pertinente".
    Loganul este OK. KIA este THE BEST.
    0 0
  • cititi mai bine
    Cititi mai bine, in articol este vorba de versiune de lux pentru India nu pentru Europeni, ce rost ar avea sa faca la noi asa ceva stiind ca nu va avea clienti .Probabil ar fi undeva la 10.000-11.000 eur bani la care deja poti lua altceva. Bine ar fi sa nu mai isi dea cu parerea toti pustanii de 12 ani indiferent de parere pro sau contra pentru ca situl asta pare o tampenie cand isi dau toti cu parerea, sau cei care isi dau cu parerea sa para maturi. "tot de kkt" e o exprimare de om prost.
    0 0
  • fan dacia
    mijto
    wa tarani...dak nu va place mai pa...unii nici nu aveti carnet si bani pt mashina asta si mai vb...sa va vad pe voi cu un logan caa asta si dupa aia vb fratior...k dak til da pe gratis iti place....asa e romanu...nu se multumeste vrea ferrari pe gratis....halal
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru