Logan hatchback, in 2008

De Mircea Meșter
Publicat Joi, 03.05.2007
Versiunea cu hayon a modelului romanesc va fi lansata, cel mai probabil, in 2008. Cu aceasta ocazie, Logan va fi lansat in premiera si pe piata din Anglia.

Dupa ce versiunea MCV a fost lansata anul trecut iar Van-ul utilitar a aparut pe piata la inceputul acestui an, gama Logan a trecut intr-o pauza in care agitatia s-a concentrat pe altele. Astfel, intre timp am vazut Logan-ul pe biocarburant din Brazilia si viitoarea varianta pe GPL in Romania, iar urmatoarea informatie se refera la o noua varianta de caroserie, asteptata mult dupa aparitia primelor fotografii-spion: versiunea cu cinci usi (hatchback). Vestea vine dinspre britanicii de la Autocar, care anunta ca Logan hatchback va fi cea prin care modelul romano-francez isi va face aparitia pe piata din Albion.

Data exacta a debutului comercializarii nu este inca publica, insa toate indiciile ne trimit spre o lansare cu fast la Salonul Auto de la Geneva din 2008. Asta, bineinteles, daca oficialii Dacia nu ne vor face o surpriza, prezentandu-ne hatchback-ul la Frankfurt, in aceasta toamna. In ambele situatii, viitorul model va fi prezent pe piata doar in 2008.

Oricum ar fi insa, Logan se va comercializa in Anglia sub marca Dacia, nu sub sigla Renault, si va beneficia, spun colegii de la Autocar, de cel putin 200 de puncte de vanzare in Regat.

Automarket.ro va reveni cu noi informatii imediat dupa ce acestea vor fi disponibile.

Comentarii (124)

  • stress
    dacia hatch-back
    Mama ce urata e !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    0 0
  • hidosenue
    Vai...arata parca neterminata...Mai bine n-ar scoate uratenia asta ca se fac de ras!!!
    0 0
  • Sosolino
    Wow! Deci no comment!
    Dezastru!
    Asta e modelu' cu care dacia vrea sa 'jupoaie' ford fiesta si vw polo, cu care va fi destul d apropiata k pretz?!? Mai bine lasau berlina si nu skoteau caricatura asta!
    0 0
  • Lucian
    URATA RAU
    doamne ce urata e....adevarul e ca berlina veche arata cel mai bine ca forma...puteau sa pastreze forma si sa o mai imbunatateasca...dar asta GROAZNIC...parca au taiat-o cu toporul
    0 0
  • dacia
    cred ca e cea mai urata masina care am vazut-o.Si trabantul arata mai bine.OARE CHIAR NU SE GASESTE NIMENI SA-I DEA O FORMA LA ASTA? NU DE ALTA DA NE CAM FACEM DE RAS FRATILOR.
    0 0
  • bbbobbbo
    mda
    cu greu poți să te gândeşti la ceva mai urat, si lada de pe vremuri arata mai bine.
    sper k oficialii renault să ia in considerare opiniile oamenilor si să schimbe ceva la ea, eventual forma 100% lol
    0 0
  • Logan-h
    oribila,e bataie de joc!
    0 0
  • BLEAH
    ..real romanian engineering and design quality...way to go!
    0 0
  • Logan hatchback
    Exact aceeasi parere am avut si eu cand am privit imaginile si nici nu citisem comentariile: parca ii lipseste ceva la spate, parca e neterminata.
    Sunt si eu de parere ca berlina este cea mai reusita forma, restul sunt cam fortate.
    0 0
  • MARIUS
    si un copil
    ar fi desenat o masina mai frumoasa cred ca designerul erea beat! mai bine faceau berlina cu 2 usi!
    0 0
  • Arlequino
    valeeuu
    ..... mamaaa....asta vine sau pleaca?..... eventual s-o faca cabrio
    0 0
  • Zup187
    oaaaaaaaa c tare!!!
    Fratilooooor....e ce-a mai urata masina.Alaturi de Cielo hatchback, sunt top of the top.Participante la miss erori in design.
    groaznic.....ma duc sa vars....o bere, ca nu-mi iau masina niciodata.
    0 0
  • Doamne ce urata e!!!!!
    0 0
  • andrei
    naspa fratilor cei cu porcaria aia...arata de parca ar fi o cutie de gunoi
    0 0
  • N-au avut materiale...
    .... s-o termine? S-au plictisit sa-i faca spatele si au tras niste linii in scarba? Nu credeam sa zic vreodata, da' Loganu' arata chiar bine pe langa porcaria asta... O sa ma sperii s-o vad pe strada.
    0 0
  • HORROR
    Intr-adevar penibil.
    0 0
  • Sandox
    Logan Hatch-Back
    Vad ca tot aruncati cu rahat in modelul asta compact de parca va obliga cineva sa o cumparati.Nu iti place nu cumperi , credeti voi (astia care tot criticati atata modelul asta) ca cei de la Dacia/Renault vor inceta sa puna in aplicare planurile lor legate de gama de modelel Logan cand vor vedea parerile unor "internauti" stresati de "fenomenu" Logan??Eu unul nu prea cred.Aceste poze nici nu sunt reale ,iar voi comentati fara sa fi vazut cum arata defapt modelul hatch-back.In fine se pare ca asta e un virus cu criticatul masinii de catre niste persoane care cred ca in marea lor majoritate nicinu au avut ocazia sa conduca aceasata masina.Daca nu va place nu va place sa nu o cumparati tot dati cu atata noroi in Logan dar o parte din acesti "critici " auto nici nu au permis de conducere sau nu isi mermit sa isi cumpere o masina noua, si NU , NU sunt posesor de Logan dar am avut ocazia sa merg cu masina asta si nu este o masina rea deloc si o spun cu maxima convigere ca pt piata romaneasca Logan este un model bine gandit atat ca pret cat si ca facilitati de finantare.Bafta si mai terminati odata cu razboiul asta anti-Logan.
    0 0
  • Valeuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
    Cine a ciopartit saraca masina???
    Vaii ce-a iesit!!!
    0 0
  • logannn
    naspa
    Adevarul ca este urata rau de tot ....daca masina va arata ca cea din poza Dacia isi strica imaginea rau de tot .......Dar din cate am inteles se pare ca masina a fost modificata la partea estetica si nu va arata asa ca in poza (apropo poza aia e veche)
    0 0
  • anonimul
    nu cerd ca este designul final
    este o poza editata ...sper :-P Arata rau ... spere sa o salveze cu niste stopuri diferite si un capac schimbat , adica sa faca o noua volumetrie a zonei spate , la stalpul " C " sigur nu o sa o modifice , ar costa prea mult...
    0 0
  • hi-hi
    E URITA RAU......
    0 0
  • cristi
    nu se poate sa dea drumul la uratenia asta in lume
    0 0
  • ...
    in cunostiinta de cauza va spun ca sunteti pe langa subiect rau de tot.
    noua dacie hatchback care nu se va mai numi logan va iesi in septembrie anul acesta si nu arata deloc ca ce aratati dvs in aceasta poza.
    0 0
  • makaveli
    doamneeee!!!!!!
    cat de cretin sa fii sa cumperi o asemenea uratzenie???????????
    0 0
  • Fritzu
    nashpa, nashpa....
    Cu au putut face asa ceva?!?!?!? Imi aminteste de modelul ala Dacia sport... nu imi amintesc exact cum ii zicea dar arata la fel de stramb!!! Cine promoveaza astfel de designeri?

    e cumplit....
    0 0
  • Vai de ei!
    Zicea cineva ca iarasi sa faca acelasi model de dacia timp de 20 de ani... cu semi-imbunatatiri!
    0 0
  • Arata bine de tot :-)))))))))
    0 0
  • bradshow
    miau
    zici ca e o pisica fara coada
    0 0
  • Prototip vs model de serie
    Intre versiunea finala a unui model si prototipurile utilizate pentru a verifica comportamentul unei masini in stadiul de proiect exista intotdeauna diferente mari.

    Cu siguranta insa, atunci cand va fi lansat modelul de serie, majoritatea celor care comenteaza mai sus vor fi convinsi ca Renault a schimbat aspectul masinii in urma "sugestiilor" lor.
    0 0
  • gladiator
    eu am vzt HTB'ul
    poza postata aici nu e conforma cu realitatea, se si vede k e o facatura ordinara ..uitativa cum se vede dunga alba la bara din spate de la taietura pozei..k sa nu mai zic k la poza facuta de la spate se vede clar deosebirea de nuantze intre spate (este mai intunecat..probabil portiunea aceea se afla in umbra) si resul masinii. Io am avut ocazia sa vad acest nou model si va pot spune k arata kiar dragutz, e un pic cam "din topor" dar asa sunt toate modelele de la Dacia; ca un atuu as putea mentiona spatiul din nou generos poate cel mai mare din clasa medie (acolo se incadreaza modelul..e mai spatioasa ca o Fabia sau Fiesta de ex.)
    0 0
  • gladiator
    continuare...
    si ca sa'mi termin ideea as vrea sa le zic celor de la automarket RUSINEEEEE ! venitzi cu facaturi din astea ordinare k sa facetzi trafic aiurea, obisnuiam sa apreciez acest sait da suntetzi de rahat...makar de spuneatzi ca sunt "probabile" fotografii ale HTB"uli nu k sunt poze spion...
    0 0
  • bogdan
    WOW!!!!
    CE DEZASTRU CE E ASTA DACA NU AU TERMINAT USILE SI MULTE ALTELE MOTOR AU VENIT SI CU BOMBA ASTA:))
    0 0
  • mircea
    Gladiator
    Nu cred ca trebuia sa specificam faptul ca aceste fotografii sunt pur si simplu ale unui prototip testat in nordul europei. Totusi, in viata sunt unele chestii evidente care nu trebnuie explicate. Informatia din text se refera la faptul ca iti vei putea cumpara hatchback-ul in 2008 si ca va ajunge topt atunci in Anglia. Fotografiile sunt cu titlu informativ doar.

    Nu vad de ce strigi ca la usa cortului.
    0 0
  • gladiator
    inca o dovada k e facatura
    inca o dovada k pozele sunt prelucrate in cel prost mod posibil (makar de erati destepti sa fiti atenti la detalii) ar fi k dak va uitati cu atentzie la a doua poza unde se vede "oarecum" numarul se vede sigla Dacia si lierele par a fi negre pe "fundal alb" spre deosebire de spate unde se vede sigla Renault si literele sunt albastre sau negre pe fond "galben" de unde rezulta de fapt si deosebirea de nuantze dintre masina fotografiata si spatele ei (care apartine de fapt altei masini...banueisc k poza dadea mai bine dak aparea cu numere frantuzesti cum sunt cele de pe spate).
    0 0
  • sinbad
    Masina asta imi aminteste un banc auzit de curand:
    Cica americanii si japonezii, speriati de succesul Logan au hotarat sa-l produca si ei, sub licenta. Zis si facut, le trimit romanii kitul si se apuca baietii sa-l asambleze. Dupa 2 zile de munca, reusesc sa-l asambleze si.. surpriza: le iese tractor.

    Ii cheama pe japonezi care sunt mult mai minutiosi si atenti. Se chinuie o saptamana si... iese tot tractor.

    Ii cheama pe specialistii de la Mioveni, care demonteaza si dupa 2 saptamani scot din acelasi kit un Logan nou-nout.
    -Bine ma, cum naiba ati reusit?
    -Pai stai ma, ca si noua tot tractor ne-a iesit, da' l-am luat la pila!
    0 0
  • Logan varza
    Arata groaznic! Pacat ca isi pierd timpul cu asa ceva..............
    0 0
  • Iulian
    FARSAAAA
    Sunt sigur ca e o gluma proasta... Dupa cum se poate vedea din poze, masina e un Logan normal, caruia i s-a taiat portbagajul... daca va uitati la bara din spate, se vad niturile cum a fost improvizat. Deasemenea, usa de la portbagaj arata ca dupa accident. Ma indoiesc ca Renault va scoate pe piata o masina atat de urata. Nici Logan berlina nu e o frumusete, dar asta e de-a dreptul hidoasa.
    0 0
  • Iulian T.
    Asta e vrajeala
    Nu vedeti si voi bara spate k e taiata, asa se face la o masina concept, oricum dak e sa iasa asa nu o sa o cumpere nimeni... celalat hatch-back al dacia 1320 ii da clasa:))
    0 0
  • urat !!
    nici eu nu cred ca or sa scoata astia asa ceva ! ... toata lumea a zis ca VAN-ul va fi urat si nu a fost chiar asa !
    0 0
  • e chiar dragutza
    mie imi place masina e chiar dragutza in ciuda faptului ca toti o critica
    0 0
  • Tuvene
    e grav
    masina e urata rau , in cazul in care pozele nu sunt trucate pe calculator si masina sa nu fie de fapt un logan normal cu partea din pste taiata e garv , e mai urata decat olcitul , decat Skoda fabia si altele din aceeasi categorie,,......... EURATA CU DRACI
    0 0
  • UGLYYYYYYYYYYYYYY
    DRAQ ARATA K UN OLTCIT RAPANOS........NUMA K SI ALA E MAI BUN K LOGANU.....
    0 0
  • E chiar penala
    Sper ca nu vor arunca asa ceva pe piata.
    0 0
  • Bogdan
    poze
    uitati-va un pic mai bine la poze si apoi spuneti ceva. Este imposibil ca acesta sa fie modelul - sunt trucate pozele.
    0 0
  • de NOI
    DACIA LOGAN
    Bai parca au taiat-o cu drujba,e urata rau.
    0 0
  • me me me
    GOLAN
    DAK ASHA VA ARATA MODELUL FINAL MAI BINE MA UIT LA LUNA..........SE VEDE KLAR K INGINERUL A PROIECTAT MASINA INTR-O CARCIUMA.ALTA POSIBILITATE AR FI ACEEA K POZELE SA FIE PUSE EXACT K SI LOGAN 4X4 DE UNU CARE HABAR NARE DESPRE MASINI DAR II STIE TRUCA POZA INCAT SA ARATE K O MASINA REALA................
    0 0
  • Fractura de retina...BRAVO!
    in sfarsit!! de cand astept modelul asta! de mult vroiam sa vad CEA mai URATA masina posibila de pe Terra, si IN SFARSIT...Yesss..a aparut!! Doamne...câta uratenie, ce hidoasa e, e nashpa rau tare, e atat de urâta încât e aproape din nou frumoasa...yakkkk..bleahh
    Oare ce s-au gandit asa-numitii-designeri? Au fost beti crita? au pierdut un pariu, ceva? ca altfel nu pot sa-mi explic fractura de retina care mi-o provoaca "masina" asta...Oare chiar s-au gândit ca aratarea asta merita macar 2 lei? Rusine!
    0 0
  • zerath
    oripilant
    ... m-am oripilat... la vederea unei asemenea grozavii! poate ca englezii o vor placea pe considerntul ca e frumoasa in uratenia ei... deh, si estetica uratului are o logica!... odata ce se vinde, nu?
    0 0
  • URATA!
    URATA!
    URATA!
    0 0
  • baubau
    Oribila!!!!
    ....francezii astia fac experimente pe noi...ca doar o sa fie Made in Rromania...nu?...Asa rromani, asa masina...
    0 0
  • ovidiu
    ................
    e al naibii de urata(seamana cu fundul unei femei grase)dar totusi e un prototip asa ca cine stie cum va arata modelul final,totusi sper sa nu fie ca chestia aia din poza
    0 0
  • Andrei
    Caterinca
    MI SE PARE O GLUMA DE MASINA ! CE FACEM NE INTOARCEM INAPOI LA LADA ? MAI BINE IMI IAU BICICLETA DECAT SA DAU BANII PE CHESTIA AIA
    0 0
  • UARATA URATA URATA ORIBILA
    Baravo ce sa zic sunteti demni de cel mai mnare si posibil dispretz , asta e masina oameni buni va rog eu sa nu o scoateti si mai ales nu in regat e uratenia intruchipata intr-o masina.Eu am logan ( prima aopartuta )sunt multumit dar asta e hidosenie curata.
    0 0
  • danutzu
    UN C.A.C.A.T NETERMINAT
    PARCA AR FI neterminat, cand te striga nevasta ca ea iese pe usa si tu inca mai esti pe wc si strangi din buci exact cand iese carnatu. BA FRATE TEMBELII NAIBI ASTIA DE LA PITESTI, in loc sa schimbe fetele alea de usi in loc sa faca niste scaune ca lumea idiotii astia se tin de modificat faruri, si eleroane asa cum au facut si la 1310 timp de 30 de ani. INGINERII ROMANI RAMASI IN TARA SUNT NISTE PROSTI SI NISTE IDIOTI din mana carora nu a iesit niciodata ceva ca lumea. huuuuuu nenorocitilor, din cauza voastra nu poate avea lumea o masina ca lumea.
    0 0
  • Valalex
    Jeg De Masina
    Ma alaturi tuturor celor care au postat si spun...DUMNEZEULE CE FREAK OF NATURE!!!Decat sa cumpar asa ceva mai bine merg calare pe cainele meu!
    0 0
  • Porczilla
    In halu` asta?
    In ce hal a ajuns Dacia Pitesti... pfooaaai de capu` meu... cre` ca e una din cele mai urate masini pe care le-am vazut vreodata.. shi o mai vand shi in Anglia :))
    0 0
  • mugurale
    =)))))))))
    dupa ce radem si cu curu de pozele astea, sa ne gandim ca sunt false, sau pur si simplu masina nu va arata asa, si mai ganditiva cand spuneti ca e concurent cu fiesta sau fabia, daca va pastra acelasi ampatament cu cel al berlinei, va avea o lungime de cel putin 4100mm si se va situa intro clasa mai mare, pe langa opel astra etc. ... :D
    0 0
  • Danutzky
    HA!
    e o manarie slaba in photoshop fratilor nu va ambalati atat... ma asteptam sa fie mult mai bine facuta... kiar nu vedeti cat de grosolan e lucrata? park are mouse strik da-o incolo de treaba
    0 0
  • PikaChu
    Ei na...
    Sa fim seriosi e trucata imaginea ... trebuie sa fi doar un pic atent la imagini si se observa...
    Oricum felicitari pt o astfel de uratenie celui care a realizat-o
    0 0
  • DACIA SPORT
    ATENTIE! POZELE DE MAI SUS SUNT VECHI DE PESTE 1 AN!! MASINA DIN POZE ERA DOAR DE FORMA, ADICA SE TESTA DOAR PARTEA TEHNICA NU SI CAROSERIA!!!

    Si penteu cine spunea mai ca Dacia Sport arata stramb, tin sa ii reamintesc ca unele dintre variante aratau cu adevarat SUPERB.
    0 0
  • ...
    Parca e oltcit :))
    0 0
  • Garyde
    logan
    e cea mai naspa masina pe care am vazut-o vre odata e mai mijto si tico,cred k nici dreaq nu o cumpară
    0 0
  • intradevar pot spune si eu k arata urat desi parca e mai bine terminata decat golanul original da inca ma intreb ce naiba nu mai scot altceva decat logan acu juma de secol numa golan o sa vedem ?
    0 0
  • Iara?
    Nici nu se pune problema, asa ceva urit nu am mai vazut! sa o lanseze in Anglia!?... pare o gluma proasta, pai acolo vor francezii sa trimita o masina, o sa rida toti de ea! E URITA! e drept ca nici nu te obliga nimeni sa o cumperi, dar nici asa sa te faci de ris!... e chiar foarte urita...
    0 0
  • Povestea pietrei
    ... aici cineva a aruncat o piatra in apa si o suta de ... restul il intuiti si voi
    0 0
  • arata bine
    hai ma nu fitzi rai arata kiar foarte bine pentru o mashina din anii '80.SKIMBATZI PRSONALUL KRE S OCUPA D DISIGN.
    0 0
  • Radu Gheorghe
    Se pare ca nu e o gluma
    Da, asa va arata. La o asa tara, asa masini. Nu ma mai mira nimic.
    0 0
  • e poza
    nu e pe bune. imaginea e editata. si prost pe deasupra. au ciopartit din portbagaj si gata.
    0 0
  • Groaznic
    Saraca masina da rau au mai schilodit-o! Cu ce-a gresit?!
    0 0
  • Masina?
    Sa ne gandim putin: au postat deja la acest articol aprox 100 de vizitatori. Cu totii au fost de acord ca aratarea asta e urata rau. Se vede clar asta. Ma intreb: exista oare vreo echipa de designeri, platiti de Renault, care sa se prezinte cu un astfel de proiect in fata sefilor? Probabil ca nu. Teama de concediere i-ar fi oprit. Prestigiul lor ar fi suferit rau, si cu greu si-ar fi gasit ulterior un alt loc de munca. Tuturor ni s-a parut f urat modelul expus. Cum credeti ca li s-ar fi parut altfel granzilor de la Renault, care trebuie sa aprobe proiectul, si sa dea drumul la finantarea modelului de serie? Sa ne reamintim ca designerii nu sunt români. Deci, pozele sunt trucate. Speram ca modelul de serie va arata altfel.
    0 0
  • mihaitza
    aoleu
    este groaznica.. nu-i inteleg
    0 0
  • Curiozitate
    Cei de la Dacia citesc ce e scris pe forum?
    Dc pozele sunt adevarate si masina asa va arata se vor face de ras.
    Inteleg ca trebuie sa faca reduceri de costuri dar totusi nu in halul asta.
    0 0
  • Oare cu ce am gresit...
    ...de ne strica zilele cu asa o masina urata? Dupa ce ca Logan nu este o masina frumoasa prin definitie, trebuiau sa scoata inca un model pentru a intari regula? E urata!.
    0 0
  • DEZASTRU DE PROPORTII GALACTICE!!
    MAMA NU SA VAZUT NICAIERI IN UNIVERS O MASIMA MAI URACA CA TAMPENIA PANA SI LADA SI OLTCITU SI ORICE ALTA MASINA VECHE SAU NOUA NU E MAI URATA CA CARICATURA ASTA DOAMNE CE O SA VAD PE STRAZI.CE SA MAI,DEJA CONCURAM LAMBOURGINI CU ASTA!!!
    0 0
  • saltsour
    Mamaaaaaa!!!!
    Ce-i aratarea ????? Oare, aia care o scot n-au ochi ? Cred ca numai la noi e posibil sa scoti o asemenea insulta a esteticului.
    0 0
  • Frumushica
    Ce misto ee!!! E clar.. ii da super lectii la Oltcit!! adevaru e ca politica de produs de la Dacia nu e intrecuta de nimeni. Daca toti se intrec la design, noi ne intrecem la Shocking design!! Keep it going!! Asa toti vor cunoaste dacia! nu ai cum sa nu o recunosti de la 3 autostrazi departare!
    0 0
  • Kovax
    Sigur n-a intrat nimeni cu tiru' din spate?
    0 0
  • AndreiRN
    Fac mishto???!!!
    Careva face mishto de lume cred. Asta nu este masina pt 2008 si viitor. Ce vor sa arate? Ca se face gunoi in romania? Ar putea macar sa copie si ei ceva ca alti. Macar pe Bulgari sa-i copie. Care o sa cumpere asa ceva?
    0 0
  • NIK NIK
    urata rau, cred ca o sa visez urat in seara asta
    0 0
  • Si mai tragic , chiar se lanseaza cretinatatea asta de masina, e urata cu draci, Oltcit reborn , numai ca reborn ugly , nu credeam ca in ziua de azi se mai pot face masini asa de urate , e o porcarie, masina asa urata nu am ami vazut de mult , o tampenie.
    0 0
  • Traiasca Loganul!
    Problema e ca fotografoa asta este facuta cu Photoshop-ul sau alt program de "aranjat" poze... Desi sunt conducator de Logan din categoria "multumiti" imi pare foarte rau ca trebuie sa-l "injur pe admin-ul de site care cred ca a "inventat" poza asta pt. audienta. Asta nu face decat ca unul ca mine sa se injure cu unul ca "tuvene" care-mi compara Loganul cu Olcitul degeaba pt. ca el are dreptate (din lateral chiar seamana) si eu vreau sa spun ca "Loganu" "e tare frate!" pt. cei care sunt in stare sa plateasca 347 RON pe luna timp de 5 ani... Deci...HUOOOO Mircea Mester!
    0 0
  • VALEEEUUUUUUUUUU CE HIDOSENIE
    DOAMNE CE MASINA ZICI CA A INTRAT UN TIN CU 100 KM/H IN EL SI CEI DE LA DACIA CAND AU REPARATO SAU GANDIT SA FAK ACEST MODEL. ORICUM 100000000000000 FELICITARI PTR SUPER HIDOSENIA GALAXIEI!!!!
    0 0
  • nu o reusit photoshopul daca va uitat atent la stopul din dreapta parka e bagata in caroserie
    0 0
  • angajat dacia
    nu aveti habar....
    NU VA MAI LANSATI IN AFIRMATII PROASTE!!!!AM VAZUT NOUL MODEL DE LOGAN HATCH NU! ARE DOAR CATEVA ELEMENTE MINORE DE INTERIOR SI MOTORIZAREA DE LA BERLINA SI IN REST ARE O LINIE COMPLET MODIFICATA! MAI FAINA DECAT GOLF5!VA FI PRODUSA MAI INTAI IN BRAZILIA CA RENAULT SI IN ROMANIA DIN PRIMAVARA LUI 2008.MAI VORBIM ATUNCI SA VEDEM PARERILE VOASTRE....
    0 0
  • mufa man
    dacia logan hatchback
    e cea mai tare car din lume
    0 0
  • dacia
    e ca porcu
    0 0
  • doamne
    Doamne da urata e!!!!!!! OMG!!!!!!!
    0 0
  • Gandomyr
    Eu zic ca Logan Hatch arata bine!
    Renault a lansat noul model in Brazilia. Ii zice Renault Sandero, si arata chiar fain. De la anul, va fi si in Romania, sub marca DaciaLogan Hatch, probabil cu imbunatatiri peste varianta existenta acum de la Renault.
    http://www.drive-test.ro/?a=det&art_id=594
    Farsa de mai sus cu pozele a fost buna... M-am amuzat. :)
    0 0
  • Sumy Cr
    ddacia logan
    Fratilor dativa demisia,farzaaaaaaaaa,alceva nimic.........
    0 0
  • E fake
    Se vede clar din poza ca e fake... E un logan sedan, restul e Photoshop (dar se vede ca cine l-a facut, nu prea avea cunostinte de facut fake-uri...)
    0 0
  • mariux
    imi place,,,as fi vrut sa vad asa ceva pe strada ca sa pot zice linistit"bah sunt altii mai prosti ca mine!".E PHOTOSHOP
    bah dupa logan ,asa peste 5 ani(dupa ce termina romanu rata, o sa apara o noua dacia.oare 1510?sa aratam si noi ca stim sa numaram ca aia de la peugeout,dar macar aia numara masini iar noi "alte 4 roti".e logan pick-up cu coviltir ?
    0 0
  • bogdan
    masina e modificata in fabrica
    ceea ce se vede pe acele poze este modificarea a ceea ce exista pentru ca inginerii sa-si faca o idee vis a vis de cum se comporta masina cu un spate nou, probabil un sasiu scurtat, care sunt efectele acestui tip de caroserie asupra aerodinamicii si comportamentului vehiculului pe sosea, etc... imtr-un final cei de la renault vor realiza ceva mult mai frumos, pacat doar ca nu suntem noi in stare s-o facem cu mainile noastre, si trebuie mereu sa vina unii de afara cu banii si ideile lor ca sa zicem si noi ca avem o masina... romaneasca (parerea mea)
    0 0
  • Ovidiu
    Doamne!!!
    E oribila!!!!
    0 0
  • silviu
    urat.....
    e urata raww.....mama ca ziki ca e oltcit.....
    0 0
  • silviu
    urat.....
    e urata raww.....mama ca ziki ca e oltcit.....
    0 0
  • manglis
    e la fel
    ce va tot mirati atata e tot un logan numa ca are fundu taiat,voi ce credeatai?
    alta linie de productie pt hatchback?
    0 0
  • valentin
    sunt singurul caruia ii place?
    e chiar super, e un pas inainte in privinta masinilor sport! de ce nu?
    0 0
  • e cea mai urata dacie...mai bine soct din nou dacia 1100...serios...
    0 0
  • aiurea
    nu asta o sa fie masina...nu stiu de unde au scos astia pozele...dar masina nu arata asa...
    0 0
  • gluma
    creg ca e o gluma!!!! cu asa masina nu stiu cine s-ar plimba! e de tot rasul
    0 0
  • tot gigi
    =))
    0 0
  • Vai ce hidosenie!!! =))) Ne facem de ras in lume cu asa ceva!!!
    0 0
  • Urata
    Bai, e urata rau!!1
    0 0
  • george
    nu arata rau
    e frumoasa si fiabila ca masina suntem pe drumul cel bun cu noua gama dacia si se pare ca e doar inceputul.multi zic ca e urata si nu este buna dar iei nu au asa ceva si vorbesc in necunostinta de cauza.
    0 0
  • vrajeli
    traisca photoshopu..
    0 0
  • Cutie
    Mai, sincer e mai frumoasa decat un A6, mult mai departe decat un Cinciar, poate chiar mai frumoasa decat un Bentley Continental. Dar din pacate nu o vedem noi...poate, doar un Daewoo sau un Tata sa o surclaseze...Speacking seriously: cine draq a fost kretinu' care o facut designul la Kancerul asta de Logan...Daca pana acum loganul arata ca o cutie de chibrituri, acum arata (scuze pentru ....fani) ca o cutie de chibrituri!
    0 0
  • tareeeeee
    e cea maii tare masini zau e mistoooooooooo
    0 0
  • steaua
    logan
    super masina este cea mai tare din cate am vazut vreauasi eu unama intreb oare cum ar arata tunata
    0 0
  • pff
    E URITA RAU......
    0 0
  • Andrei
    ce e asta...o noua cutie de chibrite!?Urata cu spume!!
    0 0
  • bogdan
    najpa
    mai nasol de atat nu se poate,mai bine imi cumpar un cazan de dacie de prin 96`si o fac tuning!!
    0 0
  • ce aveti mama cu ea?
    mie i mi place, e draguta, de ce nu o am eu...?
    0 0
  • cristi
    URATA RAU!!!
    0 0
  • nu e asta
    FRATILOR ASTA E MATRASITA NU ASTA E MODELU
    0 0
  • meh
    masina asta arata exact asa cum merg si treburile prin tara asta! voi ce vreti!...tot asa caterinca sa facut de LOGAN cand a aparut prima data si si-au cumparat toti cotetzarii ...ca asa fim seriosi masina asta cam asa arata! sa vedem acum cam ce pret o sa aiba cotetzu asta care-i ca un porumbar!;))
    0 0
  • de merde
    ... e ceea mai de rahat ,,,forma de masina ,, din ultimelle secole... parca e din epoca ,,, fred-barney...
    0 0
  • tymymusic
    Uratenia urateniilor
    Ceva mai urat nu exista pe fata pamantului, baba-cloanta masinilor din toate timpurile
    0 0
  • costin manole
    logan
    cand ma uit la el parca vad vechiul olitcit
    0 0
  • urata
    asa ceva doar in filmele horor poti vedea, sau poate ca nu pentru ca in timp ce scriu aceste randuri rad cu lacrimi! bravo m-ati bine dispus cu aceasta masina(dar oare chiar asa urata e sau poate e o iluzie optica si ea e chiar frumoasa). Eu am logan dci si va asigur ca e superb fata de ....ha haha
    0 0
  • tot eu
    nu e asta
    nu e asta noul hatchback.. nu stiu de unde a-ti scos fotografia aia.
    0 0
  • Sincer arata ca cocia lui strabunicumeu
    Rusine Rusine sa va fie impuscativa...ma fac eu designer la renault
    0 0
  • parca e din ani 70. mai urata nici nu cerd ca se putea
    0 0
  • andrei
    logan
    cea mai de cacat masina din lume daka nu avea spatele asa de taiat poate arata mai misto da tot dacie se cheama
    0 0
  • depre logan
    trebuia putinmai mic portbagaju si erea perfect .... ce mai varza masina
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru