Lotec a prezentat primele schite ale noului Sirius

De Sebastian Toma
Publicat Marti, 30.12.2008
Lotec, un producator german de supercar-uri, a prezentat primele schite cu noul Sirius.

Lotec a prezentat primele schite cu un supercar pe care il va lansa in anul 2009, Sirius. Acesta este deja la a doua generatie, primul model Sirius fiind fabricat in 2003. Primele schite cu noul Lotec Sirius sunt desenate pe calculator si le-au fost alaturate doua imagini prelucrate digital, care surprind modelul in natura.

Primul model Lotec a fost C1000, fabricat in 2003, care avea un motor V8 bi-turbo care dezvolta nu mai putin de 854 CP si putea sa atinga o viteza maxima de 378 km/h. Un singur exemplar C1000 a fost fabricat, care apoi a ajuns in mainile unui proprietar arab. Apoi Lotec a lansat modelul Sirius, care avea un motor V12 de provenienta Mercedes-Benz, caruia inginerii germani de la Lotec i-au adaugat doua turbine.

Motorul V12 de la Mercedes-Benz, similar cu cel al lui Pagani Zonda, dezvolta 850 CP si a fost testat in configuratii care urcau puterea pana la 1200 cai putere. In versiunea standard, Lotec Sirius realiza sprint-ul 0-100 km/h in 3.8 secunde, pe cand sprint-ul 0-200 km/h era realizat in 7.8 secunde. Viteza maxima a lui Lotec Sirius era de 389 km/h.

Din pacate, oficialii Lotec nu au dat detalii suplimentare privind noul Sirius.

Via | LeBlogAuto

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru