Lotus a lansat în România noul Exige S

De Bogdan Mirică
Publicat Vineri, 16.03.2012
Importatorul oficial Lotus în România a lansat noul Exige S pe piaţa autohtonă. Supercarul britanic vine cu un motor V6 de 350 de cai putere.

Esential

350 de cai putere dezvoltă Lotus Exige S.

Forza Rossa, reprezentantul oficial Lotus Cars în România, Republica Moldova, Muntenegru şi Serbia, a lansat ieri în ţara noastră noul Exige S, cel mai performant supercar produs de constructorul britanic. Evenimentul a avut loc în cadrul showroom-ului lotus din Otopeni, în prezenţa ambasadorului Marii Britanii şi a ministrului britanic de Comerţ şi Investiţii.

Noul Lotus Exige S vine cu un motor V6 amplasat central, de 3.5 litri şi 350 de cai putere, asistat de o transmisie manuală cu şase rapoarte. Cu o masă totală de numai 1176 de kilograme, cei 350 de cai putere pot fi responsabili pentru performanţe impresionante: acceleraţie de la 0 la 100 de km/h în doar 4 secunde şi viteză maximă de 274 km/h.

Lotus Exige S vine echipat şi cu o serie de elemente aerodinamice noi, printre care spoiler, extractor şi aripă spate. Pachetul Race, parte din DPM (Dynamic Performance Management), include un sistem de asistenţă la plecarea de pe loc şi un reglaj optimizat al suspensiilor.

via l Lotus

Comentarii (3)

  • In romania e o ineptie aceasta masina avand in vedere ce sosele sunt!
    8 3
  • _steli
    pret ...
    Cred totusi ca la pretul ei sunt alte oferte mult mai bune. Desi Exige-ul se adreseaza unei clase aparte de oameni. Poate cand vom aveam 2-3 circuite in tara ( nu neaparat de F1) atunci vor fi si vanzarile la Lotus mai bune.
    6 0
  • Superb, dar pe unde mergi cu ea?
    Desi tot mai multe modele sport si supersport sunt vandute pe la noi, posibilitatea de a le exploata la limita sau aproape de limita este imposibila, daca vrei sa te incadrezi in cadrul legal!

    Mare pacat!!!!!!!!!
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru