Lotus a prezentat la Geneva conceptul Evora Carbon

De Bogdan Mirică
Publicat Joi, 04.03.2010
Alaturi de Lotus Evora 414E Hybrid, constructorul britanic Lotus a mai expus in cadrul salonului elvetian si o editie speciala a aceluiasi model, botezata Carbon Concept.

Lotus a dorit sa marcheze prezenta modelului Evora in cadrul salonului elvetian cu o editie speciala, limitata la un singur exemplar, botezat Carbon Concept. Versiunea a luat nastere in urma colaborarii a doua departamente esentiale: de inginerie si de design, ultimul condus de proaspat investitul Donato Coco.

Modelul de top al englezilor primeste un finisaj alb perlat pentru caroserie, care contrasteaza cu elementele din carbon, atent desenate, si cu acoperisul vopsit de asemenea in culoarea neagra. Inginerii au integrat o noua extensie pentru spoilerul frontal, au modificat pragurile laterale pentru un aspect mai sportiv si au vopsit tot in culoarea neagra montantii. Nu lipsesc nici jantele de 19 inch, din aliaj, care au primit pneuri Pirelli P-Zero Corsa.

La interior, Evora Carbon Concept a primit o tapiterie din piele Alcantara, care captuseste bine scaunele si plansa de bord si se combina cu o insertie din fibra de carbon la nivelul volanului.

Comentarii (2)

  • ..........
    imi place
    4 1
  • masini
    este cel mai frumos lotus pe care lam vazut merita cumparat
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru