Lotus Evora S a primit o ediţie dedicată trupei The Who

De Sebastian Toma
Publicat Miercuri, 30.11.2011
Roger Daltrey, solistul principal al trupei The Who, a lucrat alături de cei de la Lotus pentru a personaliza un Evora S care va fi vândut în cadrul unei licitaţii pentru a ajuta tinerii bolnavi de cancer.

Roger Daltrey, solistul trupei The Who, a realizat o ediţie specială a lui Lotus Evora S. Modelul va fi vândut în cadrul unei licitaţii şi câştigurile vor fi donate unui trust care lucrează la ajutorarea tinerilor bolnavi de cancer. Licitaţia are loc mâine, iar cei de la Bonhams estimează că modelul va fi vândut contra unei sume situate între 59.000 şi 82.000 de euro. În principiu, modelul primeşte toate elementele care au echipat ediţia limitată Freddie Mercury, doar că trupa The Who este în prim plan de data aceasta.

Licitaţia va avea loc la evenimentului Mercedes-Benz World din Brooklands şi este axată pe modele de colecţie. Exponatul este bazat pe Evora S şi are în standard un motor V6 de 3.5 litri şi 350 CP cuplat unei transmisii IPS. Clienţii pot cere ulterior montarea oricărei dotări opţionale din catalogul celor de la Lotus, spun oficialii Bonhams. Faţă de un Evora S obişnuit, ediţia The Who are tetiere brodate cu logo-ul formaţiei, scaune ce poartă sigla trupei, un spoiler spate special şi o serie de sigle cu The Who aplicate pe diverse componente.

Totodată, modelul se mândreşte cu autograful lui Roger Daltrey.

Modelul de 1.437 kilograme accelerează de la 0 la 100 km/h în 4.6 secunde şi poate atinge o viteză maximă de 280 km/h. Cu toate acestea, consumul mixt declarat este de 10 litri la sută, iar emisiile de CO2 sunt de 239 de grame pe kilometru. Motorul V6 de 3.5 litri utilizat de acest model este de provenienţă Toyota şi dezvoltă 280 CP în versiunea aspirată.

Via | Bonhams

Comentarii (1)

  • VAI DE ASTIA
    NU AU VANZARI SI FAC TOT FELU DE STRATEGII
    POATE POATE
    MAI DA LA POLITIA ROMANA UN NUFAR DE ASTA IN CHIRIE
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru