Lotus Evora Sports Racer, o nouă versiune a sportivei britanice

de Sebastian Toma
Joi, 20.12.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Lotus a anunţat o nouă versiune a lui Evora, numită Sports Racer. Aceasta prezintă un aspect exterior deosebit şi vine cu mai multe echipamente în standard.

Lotus Evora primeşte o nouă versiune de echipare, numită Sports Racer. Aceasta este disponibilă atât pentru mootorizarea aspirată, cât şi pentru versiunea supraalimentată. Noua versiune aduce un design diferit, cu accente negre pentru plafon, splitter-ul faţă, difuzorul de aer şi pragurile laterale. Siglele, capacele oglinzilor laterale şi jantele din aliaj prezintă şi ele accente negre. Etrierii pot fi finisaţi fie pe negru, fie pe roşu, după preferinţa clientului. În ceea ce priveşte culorile exterioare disponibile, clienţii pot opta pentru Aspen White, Carbon Grey, Nightfall Blue şi Ardent Red.

În standard, această versiune a modelului are patru locuri, iar bordul este finisat în nuanţa gunmetal grey. Scaunele sunt îmbrăcate în tapiţerie din piele neagră, cu cusături roşii. Opţional, clienţii pot opta pentru piele roşie cu cusături negre. De asemenea, versiunea Sports Racer a lui Evora vine cu o serie de elemente opţionale incluse în standard, printre care enumerăm pachetul Sport, care include un mod sport, un difuzor de aer sport şi discuri de frână perforate.

Pachetul tehnologic este şi el prezent, care include un sistem audio mai performant, DVD player, touchscreen de şapte inch, conectivitate Bluetooth, sistem de monitorizare a presiunii în pneuri, cruise control şi senzori de parcare spate. De asemenea, acest sistem include oglinzi pliabile electric şi cameră video pentru marşarier.

Lotus Evora Sports Racer este deja disponibil pentru comandă pe anumite pieţe. Versiunea standard a modelului are un motor V6 aspirat, care dezvoltă 280 CP şi 350 Nm. Există şi o versiune supralimentată, numită Evora S, care vine cu un motor V6 de 350 CP şi 400 Nm. Ambele propulsoare sunt construite din aluminiu şi au o cilindree de 3.456 cmc. Aceelerarea de la 0 la 100 km/h este realizată de Evora în 5.1 secunde, pe când Evora S necesită 4.7 secunde pentru aceeaşi manevră.

Via Autocar

Comentarii (1)

  • Ivanoff
    ...si ambele motoare sunt manufacturate de Toyota (2GR-FE).
    1 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru