Lotus Exige 270E Tri Fuel ar putea intra in productie

De Sebastian Toma
Publicat Vineri, 08.05.2009
Versiunea TriFuel a lui Lotus Exige ar putea intra in productie datorita cererii din China.

O companie din China s-a aratat deosebit de interesata de comercializarea modelului Lotus Exige 270E TriFuel pe piata interna. Chinezii si-au manifestat interesul pentru modelul britanic in urma prezentarii de la Editia 2009 a Salonului Auto de la Shanghai.

Compania Youngman Auto le-a prezentat celor de la Lotus o oferta pentru a aduce modelul Exige in versiunea 270E TriFuel in China. Modelul are un motor de 1.8 litri supraalimentat, care poate functiona cu trei carburanti diferiti. Mai exact, acesta poate fi alimentat cu metanol, bioetanol si benzina. Momentan, acest model este inca in stadiul de concept.

Daca entuziasmul chinezilor va fi suficient de serios incat sa fie alaturat de o serie de comenzi ferme, Lotus va lua in considerare productia lui Exige 270E TriFuel. Lotus Exige 270E TriFuel este cel mai rapid Exige fabricat vreodata. Modelul dezvolta 270 CP si 260 Nm si poate accelera de la 0 la 100 km/h in doar 3.88 secunde. Lotus Exige TriFuel poate atinge o viteza maxima de 254 km/h.

Via | Autoblog

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru