Lotus si-a inaugurat propria scoala de pilotaj

De Bogdan Mirică
Publicat Joi, 18.12.2008
Cei care vor sa deprinda trucurile pilotilor profesionisti se pot inscrie la scoala de pilotaj Lotus, unde un curs incepe de la aproximativ 300 de euro.

In spiritul marilor constructori auto dedicati motorsportului, Lotus isi inaugureaza prima sa scoala de pilotaj. Botezata Lotus Driving Academy, proaspat infiintata scoala de pilotaj isi propune sa instruiasca soferii care isi doresc o experienta pe circuit.

Cursurile Lotus Academy presupun asimilarea unor informatii vitale in urma unor lectii teoretice si practice. Clientii pot opta pentru trei niveluri de instruire: Bronze, Silver si Gold, cu posibilitatea de a alege si treapta superioara Platinum.

Cursurile scolii de pilotaj se vor desfasura pe celebra pista de teste a companiei Lotus, locul unde au concurat legende ale motorsportului, ca Jim Clark, Graham Hill, Ayrton Senna, Nigel Mansell si Mika Hakinnen.

Pe durata cursurilor, "invataceii" vor avea ocazia de a pilota modele ca Elise S, Elise R si Exige S. Pretul de pornire fixat de Lotus pentru participarea in cadrul scolii sale de pilotaj este de 299 de lire, adica echivalentul a 315 euro.

via | ZerCustoms

Comentarii (1)

  • Iulian
    scoala lotus
    as vrea sa fac o remarca, din cauza ca nu se intimpla pentru prima data
    ....chiar este asa de greu de scris:
    - unde poti sa aplici
    - cit dureaza
    - care scoala ar fi mai avantajoasa atit economic cit si practic
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru