Lubexpert aniversează 10 de ani de activitate pe piaţa de lubrifianţi auto din România

de Daniel Popescu
Marti, 31.07.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Lubexpert, distribuitor autorizat al produselor Exxon Mobil în România, aniversează 10 ani de activitate şi se extinde pe pieţele din Slovacia şi Ungaria.

Lubexpert, unul dintre distribuitorii autorizaţi de produse Exxon Mobil în România, a aniversat în această perioadă un deceniu de activitate. Compania înfiinţată în 2002 furnizează lubrifianţi Mobil 1 pentru pete 100 de reprezentanţe auto din reţele precum Volkswagen, Nissan, Porsche, Skoda, Seat, Audi, Toyota, Dacia sau Renault şi deserveşte peste 1500 de clienţi proprii şi peste 4500 de clienţi prin reţeaua Autonet Import.

Compania asigură distribuţia produselor Exxon Mobil într-un interval de maxim 24 de ore cu flota proprie din cele şase depozite pe care le deţine.

"Timp de 10 de ani, am evoluat împreună cu partenerii tradiţionali oferindu-le produse de cea mai înaltă calitate şi am încercat permanent să aducem un plus de valoare prin serviciile noastre”, a declarat Constantin Paşoi, directorul de vânzări al Lubexpert.

Urmareste Automarket
Cu această ocazie, Lubexpert a oficializat şi extinderea pe două pieţe externe, compania devenind unic distribuitor de produse Exxon Mobil în Slovacia şi Ungaria.
Pe piaţa din Ungaria, compania activează încă din vara anului trecut şi îşi propune să realizeze în acest an vânzări de 4.2 milioane de euro, în timp ce veniturile din Slovacia, piaţă pe care activează din luna decembrie a anului trecut, sunt estimate la 3.5 milioane de euro.

"Mulţumim Exxon Mobil pentru şansa de fi unicul ditribuitor autorizat în Ungaria şi Slovacia. Considerăm că încrederea acordată este urmarea firească a 10 ani de muncă cu rezultate deosebite în România şi că aceasta expansiune ne va apropia şi mai mult de obiectivul principal, acela de a deveni cel mai important distribuitor ExxonMobil din Europa", a mai precizat Paşoi.

Via Lubexpert

Comentarii (1)

  • Mitica
    Sarbatorim niste ulei de motor...chiar nu mai gasiti un articol interesant?
    Decat sa ne oferiti informatii inutile care nu ne ajuta la nimic mai bine invatati cum sa faceti reviewuri adevarate la masini. Sunteti mai praf ca un copil de 8 ani.
    10 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru