Luptă între titani astăzi în Autovot: VW Touareg versus Mitsubishi Outlander

de Automarket
Joi, 05.02.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Touareg şi Outlander îşi încordează muşchii astăzi în competiţia popularităţii. În zona modelelor premium, Lexus CT se duelează cu noul Smart Forfour.

După ce primele zile ale competiţiei Autovot au adus doar dueluri foarte echilibrate, terminate după 24 de ore cu diferenţe minime între candidaţi, meciurile care au avut loc miercuri au fost atipice pentru evoluţia de până acum a concursului. Atât la Maşini Premium, cât şi la Maşini Accesibile, învingătorii de ieri au fost departajaţi clar încă de la jumătatea zilei, astfel că finalul perioadei de vot nu a adus emoţii. Dacă la categoria Maşini Accesibile a câştigat Nissan X-Trail, care l-a învins surprinzător de clar pe Volkswagen Polo facelift (scor 1289-535), în zona Maşini Premium am asistat la o victorie fără probleme a lui Porsche Cayenne facelift, care a trecut la pas de Jeep Cherokee (scor 1199-491). În turul următor, X-Trail va duce o luptă fratricidă cu Nissan Pulsar pentru calificarea în sferturi, în timp ce Porsche Cayenne aşteaptă duelul de azi, dintre Smart Forfour şi Lexus CT, pentru a-şi afla oponentul.

Astăzi în Mașini Accesibile: Mitsubishi Outlander vs. Volkswagen Touareg facelift

Meci la înălţime (la propriu şi la figurat) în categoria Maşini Accesibile. Timp de 24 de ore, fanii lui Touareg vor putea să-i acorde voturile versiunii facelift a SUV-ului german, lansată împreună cu noi motorizări şi tehnologii în cursul anului trecut în România.

Adversarul lui Touareg va fi Mitsubishi Outlander, unul dintre reperele reale ale mărcii japoneze, care pe lângă versiunile clasice poate fi comandat în showroom-urile noastre şi în variantă hibridă cu încărcare la priză.
VOTEAZĂ AICI ÎN DUELUL ZILEI 

Volkswagen Touareg. În România de la 42.129 de euro. Prezentare, fotografii, preţuri, versiuni, motorizări, informaţii tehnice
Mitsubishi Outlander. În România de la 28.396 de euro. Prezentare, fotografii, preţuri, versiuni, motorizări, informaţii tehnice

Astăzi în Mașini Premium: Lexus CT facelift vs. Smart Forfour

Una dintre compactele premium prea puţin scoase în evidenţă în România, Lexus CT, primeşte vizita unui model nou care revine în gama mărcii Smart după câţiva ani de absenţă cauzată de vânzările slabe: Forfour. Dacă modelul produs de Lexus se află în faţa unui facelift care-i îmbunătăţeşte peformanţele şi partea estetică, Forfour împarte acum platforma cu Renault Twingo şi şi-a schimbat complet prezenţa artistică. 
VOTEAZĂ AICI ÎN DUELUL ZILEI  

Lexus CT.

În România de la 30.500 de euro. Prezentare, fotografii, preţuri, versiuni, motorizări, informaţii tehnice 
Smart Forfour. În România de la 12.040 de euro. Prezentare, fotografii, preţuri, versiuni, motorizări, informaţii tehnice

Comentarii (1)

  • @AM - am observat o chestie ciudata, la categoria Accesibile sunt in total mai bine de 100 de voturi fata de categoria Premium. Chiar sunt atat e multi cei care uita sau nu stiu ca trebuie sa ruleze pagina mai jos sa voteze si la cea de a doua rubrica?... :)
    3 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru