Lupul de pe Wall Street face bani și după retragere: mașina lui Jordan Belfort se vinde cu un milion de dolari

de Bogdan Mirică
Luni, 22.02.2016
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Jordan Belfort, cel care a inspirat personajul jucat de Leonardo di Caprio în Lupul de pe Wall Street, a fost un avid colecționar de mașini. Un Ferrari Testarossa care ia- aparținut este acum scos la licitație.

Pentru cei care nu au văzut încă Lupul de pe Wall Street, povestea ecranizată de Martin Scorsese cu ajutorul lui Leonardo di Caprio, această știre ar putea să nu prezinte interes. Pentru toți ceilalți anunțăm că mașina lui Jordan Belfort, omul care a inspirat filmul și care a fost interpretat de Leonardo di Caprio, este scoasă la vânzare în Monte Carlo.

Bineînțeles, una din multele mașini exotice ale lui Jordan Belfort, întrucât acesta era un avid colecționar de mașini.

Este vorba despre un Ferrari Testarossa construit în anul 1991. Este vopsit în culoarea albă și este unul dintre puținele exemplare Testarossa finisate în această nuanță. Mașina a trecut pe la alți doi proprietari și are la activ doar 8000 de mile, adică echivalentul a 12.800 de kilometri. Foarte puțin pentru un supercar în vârstă de 25 de ani.

Esential 1991 este anul în care a fost consturit exemplarul Ferrari Testarossa deținut de Jordan Belfort.
În plus, exemplarul Ferari este oferit cu o carte de service completă, cu un certificat de autenticitat și chiar cu un set de valize personalizate.
Interiorul este îmbrăcat în piele de ucloare crem la nivelul scaunelor, al bordului și al ușilor.

Mașina lui Jordan Belfort va fi vândută în cadrul unei licitații organizate de MCClassics și ar putea să se vândă cu un preț de un milion de dolari.

Comentarii (1)

  • MuresMures
    bordul daciei din '79 arat mai bine
    3 4

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru