Lupul își schimbă părul, dar năravul ba: Tesla Motors devine Tesla Inc, dar amână lansarea noii versiuni a sistemului de operare

de Daniel Popescu
Vineri, 03.02.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Tesla Motors și-a schimbat numele în Tesla Inc. pentru a evidenția că nu mai este doar un producător de mașini, însă a amânat încă o dată lansarea noii versiuni a sistemului de operare.

Tesla Motors a fuzionat recent cu Solar City, o companie deținută de asemenea de Elon Musk care furnizează panouri solare pentru locuințe rezidențiale în Statele Unite.

Extinderea gamei de produse pe care le oferă a determinat oficialii companiei să schimbe numele Tesla Motors în Tesla Inc, pentru a evidenția mai bine faptul că nu mai este doar un producător de mașini. În plus, Tesla a început să vândă și baterii Powerwall care să stocheze energia obținută prin panouri solare, oferind astfel o soluție completa pentru casele alimentate cu energie verde.

Urmareste Automarket
Pe de altă parte, în stilul devenit deja caracteristic, Tesla a depășit încă o dată un termen limită stabilit pentru lansarea noii versiuni a sistemului de operare folosit în mașini.
Cunoscut simplu despre Software 8.1, noua versiune trebuia lansată inițial în decembrie, iar apoi a fost amânată pentru finalul lunii ianuarie, însă mai multe surse afirmă că programatorii lucrează încă la noul update.

Printre principalele noutăți pe care proprietarii Tesla le așteaptă de la Software 8.1 se numără îmbunătățiri majore la browserul de internet pentru ca acesta să fie mai rapid, dar și un update consistent la aplicația mobila Tesla. Aceasta din urmă va permite conectarea la cont prin amprentă, integrarea unor widgeturi asemănătoare cu cele ale sistemului de operare Android și o serie de noutăți la nivel de interfață grafică.

Via Motor1, Electrek

Comentarii (2)

  • Ala_i Tata
    Auzi tu la ei "îmbunătățiri majore la browserul de internet", din seria: conectati la net pe mess tot mai des o sa privim afara fara pic de interes....
    10 5
  • nicolar
    Zicala din titlu nu are nici in clin nici in maneca cu evenimentul senzational pe care vrei sa-l comunici.
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru