Lynk&Co prezintă Cyan 03 Concept: versiunea de stradă a sedanului cu care chinezii vor concura în Cupa Mondială de Turisme promite 528 CP

de Cornel Șocariciu
Luni, 04.03.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Lynk&Co a publicat primele imagini și detalii cu noul Cyan 03 Concept. Prototipul este derivat din sedanul de circuit Cyan 03 TCR, model pe care chinezii îl vor utiliza în sezonul actual în cadrul Cupei Mondiale de Turisme (WTCR). Sub capota conceptului se află un motor turbo de 2.0 litri de 528 CP și 504 Nm.

La finalul anului trecut, chinezii de la Lynk&Co au publicat primele imagini și detalii cu modelul de circuit Cyan 03 TCR. Sedanul dezvoltat împreună cu echipa Cyan Racing va putea fi admirat începând cu sezonul 2019 al Cupei Mondiale de Turisme (WTCR).

În momentul prezentării sedanului de circuit, reprezentanții Lynk&Co au declarat că în prima parte a acestui an vom face cunoștință cu 03 Cyan Concept, o versiune de performanță derivată din mașina de WTCR.

Acum, Lynk&Co a publicat primele imagini și detalii cu noul 03 Cyan Concept. Prototipul este echipat cu un motor turbo de 2.0 litri cu patru cilindri capabil să ofere 528 de cai putere la 7.800 rpm și 504 Nm între 4.500 și 7.000 rpm. Resursele unității sunt gestionate de o cutie secvențială cu șase rapoarte.

În aceste condiții, accelerația de la 0 la 100 km/h are loc în 4.4 secunde, în timp ce repriza 0-200 km/h se desfășoară în 10 secunde. Viteza maximă anunțată pentru conceptul 03 Cyan este de 310 km/h.

Masa totală a prototipului dezvoltat împreună cu echipa Cyan Racing este de 1.287 de kilograme.

Sedanul va fi echipat cu jante de 20 de inch, cu amortizoare adaptive semante de Ohlins și cu discuri de frână cu diametrul de 380 de mm pe puntea față. Pentru moment, reprezentanții Lynk&Co nu au oferit detalii cu privire la debutul versiunii de serie.

Comentarii (2)

  • Bogdan
    Vad doar eu asta sauuu...fata masinii este un dodge charger cu faruri pe capota?
    1 0
  • ....si stopuri cu semnatura Peugeot
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru