Magna aduce la Geneva conceptul electric Milla EV

De Bogdan Mirică
Publicat Sambata, 28.02.2009
Magna Steyr va dezvalui in cadrul salonului elvetian un concept electric, botezat Milla EV, dezvoltat pe o platforma flexibila.

Magna Steyr va aduce la editia de anul acesta a SalonuluI Auto de la Geneva propriul sau concept electric, pentru a ilustra progresul tehnologic pe care compania il promite in viitor.

Conceptul, botezat Mila EV, este un vehicul electric dezvoltat pe o platforma complet noua, flexibila. Inovatia consta in faptul ca pe viitor, platforma va putea fi folosita fie pentru dezvoltarea unui hibrid, fie pentru conceperea unui vehicul complet electric.

Sub capota noului Milla EV se afla un motor electric de 67 de cai putere, alimentat de un set de baterii litiu-ion, care pot fi reincarcate in numai doua ore si jumatate. Cu un "plin de energie", Mila EV asigura o autonomie de 150 de kilometri.

Oficialii Magna au declarat ca nu intentioneaza sa produca in serie conceptul Milla EV. Ei si-au exprimat insa intentia de a reusi sa vanda o parte din componentele regasite pe conceptul electric unui constructor de talie mondiala.

via | Automotive News

Comentarii (4)

  • Claudel
    dar ce tara l-o produce?
    0 0
  • Bethurbazal
    @Claus
    Seamana cu Grande Punto. Poate ii intereseaza pe cei de la Fiat.
    0 0
  • catalin
    austria
    Austria il produce
    0 0
  • Milla EV
    Viitorul in clasa mini dupa parerea mea este electric.Cine se va misca repede va cuceri piata.Personal cred ca o autonomie de 150 km este cam putin dar cum foarte multe familii au 2-3 masini o bijuterie cu noxe 0 sigur o vor avea in garaj
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru