Magnet pentru tineri: noua generație Nissan Leaf ar putea primi o versiune sportivă Nismo

de Petre Barac
Miercuri, 06.09.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
A doua generație Nissan Leaf ar putea să beneficieze de o versiune sportivă, care să ajute constructorul japonez să atragă potențialii clienți tineri.

Nici nu a fost anunțat bine pe piață, că noul Nissan Leaf primește încă o veste bună. Designerii japonezi pregătesc o variantă Nismo pentru hatchback-ul electric, aceasta urmând să aibă ca target cumpărătorii tineri.

“Designul precedent al lui Leaf nu era foarte popular în rândul potențialilor clienți, așa că aspectul său nu putea să contribuie la vânzări. Noua mașină este mai joasă, mai lată și mai sportivă, ideea fiind să atragă o parte cât mai mare din piață”, a declarat Alfonso Albaisa, șeful diviziei de design de la Nissan.

O versiune Leaf Nismo nu ar trebui să le dea bătăi de cap japonezilor, dacă ne gândim că modele precum Juke sau X-Trail beneficiază deja o versiune sportivă de acest tip.

A doua generație Nissan Leaf va fi disponibilă pentru comercializare în Europa începând cu luna ianuarie 2018.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru