Mai mult lux, mai multă putere: BMW Seria 7 primeşte o ediţie centenară în serie limitată de 100 de unităţi cu două motorizări noi

de Daniel Popescu
Miercuri, 20.04.2016
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
BMW lansează o ediţie specială limitată pentru Seria 7 ca parte a sărbătorilor prilejuite de aniversarea a 100 de ani, care include două motorizări noi.

BMW aniversează în acest an un secol de existenţă, prilej cu care germanii au lansat o serie de proiecte prin care să sărbătorească acest eveniment.

Ultimul pe listă este lansarea unei ediţii speciale pentru sedanul de lux Seria 7, care va fi disponibilă la nivel global într-un număr limitat de 100 de exemplare.

Indiferent de versiunea aleasă, ediţia specială se remarcă printr-o nuanţă de culoare specială, jante din aliaj uşor de 20 inch şi prezenţa în interior a unui stilou Montblanc.

Ediţia specială este disponibilă doar pe anumite versiuni cu trei motorizări diferite, dintre care două vor fi lansate în acest an.

Urmareste Automarket
Astfel, BMW 740Le iPerformance şi BMW 740Le xDrive iPerformance cu sistem plug-in hybrid beneficiază de un motor nou pe benzină cu patru cilindri şi tehnologie BMW TwinPower Turbo, care în varianta cu motor electric ataşat generează în total 326 CP şi consumă numai 2.1 litri/100 km atât timp cât bateriile sunt înccărcate. Între timp, BMW 750Li şi BMW 750Li xDrive utilizează un motor V8 de 4.4 litri care furnizează 450 CP şi care este deja prezentă în gama producătorului german.

Nu în ultimul rând, BMW M760Li xDrive va miza pe puterea unui motor nou pe benzină cu 12 cilindri care va genera 610 CP şi va permite o acceleraţie de 3.7 secunde de la 0-100 km/h.

Via BMW

Comentarii (8)

  • oricum m-as uita la ea...NU-MI PLACE!
    9 11
  • @q
    Cum vine asta ? Cred ca ai uitat un NU.....
    5 3
  • 12 cilindri....

    triplul numarului de clase absolvite de fanul tipic ROMan.
    9 6
  • Cred ca vrea sa spuna ca nu ii place indiferent de unghiul din care o priveste
    8 2
  • @@q
    Da da....cred ca. Limba romana e interpretabila rau :)))
    4 3
  • @vianu
    Hai ca exagerezi acum....10 clase poate....de la 12 in sus intri pe alte teritorii :)))
    6 3
  • @Vianu, nu pot sa cred ca esti chiar vianu.
    1 0
  • ba eu sunt, si recunosc ca am fost chiar rau, cu atat mai rau cu cat imi plac (si) BMW-urile. Dar dimineata am vazut o poza cu problema existentiala a unuia, "Yedi Al Vostru UnIkatu", ce confunda un uscator de maini cu un pisoar :))))). Se pozeaza in fata unui BMW alb....
    1 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru