Mai multe imagini cu viitorul Toyota Supra au "scăpat" pe internet: noua generație va fi prezentată în ianuarie

de Daniel Popescu
Sambata, 29.12.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Două imagini cu viitoarea generație Toyota Supra au apărut pe internet cu numai câteva zile înainte de prezentarea oficială programată pentru luna ianuarie.

Toyota a anunțat în toamna acestui an că va prezenta noua generație Supra cu ocazia Salonului Auto de la Detroit din luna ianuarie.

Până acum, constructorul japonez a publicat doar un teaser care anticipează noul Supra, însă în același timp site-ul Toyota din Germania oferă posibilitatea utilizatorilor să primească notificări pe email cu privire la ultimele noutăți înainte de lansare.

Câțiva dintre utilizatorii înscriși au fost surprinși să primească pe mail două imagini cu noua generație Supra, iar acestea au fost publicate pe formul Supra MKV Forum, de unde au fost preluate de presă internațională. Ulterior, administratorii site-ului Toyota Germania au corectat "scăparea" și au trimis utilizatorilor doar poze cu Supra sub camuflaj.

Cele două imagini "scăpate" nu sunt la rezoluție înaltă, însă chiar și așa prezintă atât partea frontală, cât și partea din spate a noului Supra.

Anterior, Toyota a prezentat și o serie de date tehnice despre noul Supra.

Acesta va avea o masă de 1.496 kg, cu 14 kg mai puțin decât precedenta versiune. De asemenea, motorizarea de top va fi reprezentată de un propulsor cu 6 cilindri în linie "imprumutar de la BMW. Între timp, din punct de vedere estetic, noul Supra va prelua mare parte din liniile pe care anul acesta le-am admirat pe conceptul GR Supra Racing.

Via Supra MKV, Motor1

Comentarii (4)

  • inexorabil
    Dacă aș fi fan Toyota, mi-ar crăpa nu atât obrazul de rușine, cât inima de ciudă…De ce? Păi, adopți cu seninătate platformă BMW și motor BMW și te numești…Toyota?! Bașca model produs ȋn Europa.

    Ultima generație de Supra ȋnainte de suspendarea modelului era PURĂ (și mult mai frumoasă). De fapt, dacă și japii se lasă corupți de prostituția zisă reducerea costurilor, asta ȋnseamnă că lumea automobilului a sucombat cu adevărat…

    R.I.P.
    16 16
  • @inexorabil

    Ok
    6 5
  • Ar trebui sa vedeti calitatea materialelor pe care le foloseste Suzuki!
    6 3
  • @inexorabil
    tu ai impresia ca ceilalti sunt nascuti ieri!?

    de bmw Isetta (1960) ai auzit? sau de Geo Metro (1995 - o incercare disperata de a reduce costurile a celor de la GM) - da americanii aia ai tai, purii aia carora le ridici osanale panala la greata). Si exemple sunt multe pentru fiecare decada a istoriei automobilului

    hai mai las-o balta cu constatarile astea 'telectuale.
    1 3

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru