Marca Lincoln va debuta în Europa în maximum cinci ani

De Sebastian Toma
Publicat Luni, 04.10.2010
Lincoln va debuta pe piaţa din Europa în termen de cinci ani pentru a umple golul lăsat de Volvo şi Jaguar în portofoliul premium al celor de la Ford Motor Company pe piaţa de pe Bătrânul Continent.

Oficialii Ford Motor Company au anunţat că vor introduce marca Lincoln pe piaţa din Europa în termen de cinci ani. Odată cu debutul pe piaţa din Europa, cei de la Lincoln vor lansa şapte modele noi pentru relansarea mărcii, toate acestea urmând să debuteze pe plan internaţional. Cei de la Ford vor folosi marca Lincoln pentru a astupa golul de lux lăsat de Jaguar şi Volvo, mărci pe care le-a vândut din cauza pierderilor înregistrate. Aşadar, foştii colegi de corporaţie se vor lupta acum pentru vânzări şi supravieţuire.

Cei de la Ford Motor Company au renunţat la marca Mercury în acest an pentru a se putea concentra asupra mărcii de lux Lincoln şi a mărcii de volum Ford. Marca Mercury nu îşi mai avea rostul în condiţiile în care modelele Ford din SUA deveneau din ce în ce mai bine dotate, iar aceasta reprezenta încă de la debutul său pe piaţă o versiune mai bine dotată a modelelor Ford. Într-un final, o strategie de marketing prost gândită şi o gamă de modele fără noutăţi a dus la sfârşitul mărcii Mercury.

Alan Mullaly, şeful Ford Motor Company, este încântat de faptul că va introduce marca Lincoln pe piaţa din Europa.

Şeful Ford consideră că Lincoln este încă o marcă de lux şi că această marcă a fost neglijată din cauza investiţiilor mari făcute în achiziţii şi a lipsei de atenţie care i-a fost acordată acestei mărci. Aşadar, aşteptăm anul 2015 pentru a vedea noua gamă Lincoln în Europa.

Via | EGMCarTech 

Comentarii (2)

  • Lincoln
    Asa cum va veni va si pleca tot in maxim 5 ani .
    4 5
  • Victor
    Lincoln
    Asa trebuiau sa faca de la bun inceput..au irosit o marca cu foarte mult potential,personal mi ar placea sa vad pe piata europeana un Lincoln Navigator(sau mai bine un Ford Expedition),dotat cu un motor diesel,acestea sunt off roadere foarte bune si putin cunoscute in europa pt aceste aptitudini,desigur si sedan urile ar fii foarte interesante dat fiind faptul ca Ford de prin 2007(odata cu lansarea lui Mondeo),produce masini cu un design foarte placut si foarte probabil asa vor fii si modelele Lincoln.
    8 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru