Marca Opel va fi lansată şi în afara Europei

De Mircea Meșter
Publicat Marti, 31.08.2010
Deşi Opel a fost până acum o marcă 100% europeană, GM va schimba strategia şi va lansa brandul german în China, Australia şi America de Sud.

Conform unor informaţii apărute în presa germană, marca Opel şi-ar putea extinde aria de activitate, urmând să fie lansată în perioada următoare în China, Australia sau America de Sud.

Până acum, Opel a fost o marcă exclusiv europeană, modelele mărcii fiind însă prezente pe alte pieţe ale lumii sub siglele Buick, Holden, Chevrolet sau, în Marea Britanie, Vauxhall. Odată cu schimbarea de otpică a celor de la Opel faţă de propriul brand, care va fi promovat ca unul ceva mai premium decât până acum. Astfel, Opel se va adresa clienţilor non-europeni care îşi doresc o maşină europeană de top pe care şi-o permit.

"Vom promova Opel ca pe o brand cu design european în segmentul premium. Există un număr din ce în ce mai mare de clienţi chinezi care îşi doresc maşini europene şi au şi banii necesari pentru acestea", susţine Andreas Kroemer, purtator de cuvânt Opel, citat de Deutsche Welle.

via | DW

 

 

Taguri: Opel

Comentarii (2)

  • Era si cazul. Acum voi putea sa cumpar Opel cand voi ajunge in Australia :D (stiu ca erau si pana acum unele modele, vandute ca Holden).
    3 0
  • kumite
    holden
    Alo!!!
    Holdenul se fabrica in Australia si este foarte popular.Si sunt foarte multe.Si arata si bine de tot.Si au o gramada de motorizari.Totul este sa ajungi in Australia!
    1 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru