Maserati a creat un pachet sport pentru Quattroporte

De Sebastian Toma
Publicat Marti, 26.10.2010
Maserati Corse a înlocuit toate panourile din lemn de la bordul lui Quattroporte S cu elemente din fibră de carbon şi a creat un pachet de accesorii intitulat MC Sport Line pentru modelul respectiv.

Divizia Corse a celor de la Maserati a realizat o versiune specială a lui Quattroporte. Modelul se numeste MC Sport Line şi beneficiază de o serie de elemente interioare din fibră de carbon şi numeroase alte accesorii care îi conferă o alură mai sportivă. În mod surprinzător, exteriorul şi motorul acestui model nu au primit niciun fel de modificare.Clienţii beneficiază în continuare de V8-ul de 4.7 litri, pus în valoare de o cutie de viteze secvenţială operată cu ajutorul padelelor din fibră de carbon amplasate pe volan.

La fel ca în cazul motorului şi a cutiei de viteze, pachetul MC Sport Line nu îi oferă lui Quattroporte nicio schimbare la nivelul suspensiei. Toate elementele legate de suspensie, direcţie, aerodinamică şi estetică rămân neschimbate. În schimb, pragurile laterale au fost decorate cu panouri din fibră de carbon pe care este înscris logo-ul MC Sport Line, iar pedalele din aluminiu de la interiorul acestui model sunt şi ele marcate cu aceeaşi siglă.

Prima gamă MC Sport Line a fost lansată pentru modelul GranTurismo S şi a debutat alături de o cutie de viteze controlată electornic şi oferită în gamele GranTurismo şi Quattroporte.

Toate panourile din lemn de la interior au fost înlocuite cu fibră de carbon. Atât panourile uşilor, cât şi maneta schimbătorului de viteze şi alte elemente alte interiorului sunt realizate din fibră de carbon. Oficialii Maserati nu au anunţat dacă vorbim de o serie limitată de accesorii pentru Maserati Quattroporte sau de un pachet de opţionale oferit pe întreaga durată de viaţă a modelului.

Via | Autocar 

Comentarii (2)

  • :)
    pur si simplu superba!!
    3 0
  • ma...sincer si mie-mi place..e parca altceva...
    3 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru