Maserati anunta deja recall pentru GranTurismo

De Bogdan Mirică
Publicat Vineri, 18.01.2008
La numai patru luni de la lansarea oficiala, 56 de exemplare Maserati GranTurismo sunt rechemate in service.

Esential

56 de exemplare Maserati GranTurismo vor fi rechemate in service.

La mai putin de patru luni de la lansarea oficiala in cadrul Salonului Auto de la Frankfurt, apar primele vesti proaste pentru Maserati GranTurismo. Constructorul italian a anuntat va rechema in service aproape 56 de exemplare ale modelului sportiv pentru probleme raportate la nivelul airbagurilor si a unitatii electronice de control (ECU).

Potrivit informatiilor oferite de oficialii Maserati, principala defectiune exista la sistemul SRS si al unitatii de control electronic care nu functioneaza normal atunci cand bateria nu este complet incarcata. In eventualitatea unui accident, airbagul pasagerul din dreapta ar fi fost in pericol de a nu se deschide iar centurile pretensionate sa nu functioneze.

Rechemarea in service se va face de catre toti dealerii Maserati incepand cu aceasta luna, urmand ca acestia sa remedieze in cel mai scurt timp defectiunea aparut la sistemul SRS ECU.

Comentarii (1)

  • granturismo
    Frankfurt?
    Masina s-a lansat la Geneva
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru