Maserati Chicane, concept futurist la Geneva

De Bogdan Mirică
Publicat Marti, 29.01.2008
Un grup de designeri italieni va expune la Geneva conceptul Maserati Chicane inspirat de liniile actualului GranTurismo.

Esential

4400 de mm masoara conceptul Maserati Chicane.

Salonul Auto de la Geneva, care isi va deschide portile peste o luna, va marca si premiera unui concept Maserati creat de un grup de tineri italieni, studenti ai faimosului centru de design IED (Istituto Europeo de Design).

Tinerii designeri sunt a cincea generatie de studenti care participa la salonul elvetian, anul acesta ei fiind ajutati sa dea viata unui concept revolutionar de Pirelli, Cecomp si Oz Racing.

Botezat Maserati Chicane, prototipul italian imprumuta trasaturi de design de la proaspat lansatul GranTurismo dar promoveaza in acelasi timp o noua linie pentru viitoarele modele din Peninsula. Gandit ca un coupe cu patru locuri si motor frontal, conceptul va avea o lungime totala de 4400 de mm.

Conceptul tinerilor designeri ar putea sa nu ramana fara finalitate, Maserati anuntand cu ceva timp in urma ca se gandeste la un coupe entry level. In viitorul apropiat, oficialii italieni ar putea sa-si indrepte atentia spre studiul de design al tinerilor studenti si sa le propuna acestora o viitoare colaborare.

Institutul European de Design va mai aduce la Geneva si alte concepte dintre care trei modele hibride gandite pentru Toyota: Forma, Waterfall si HALO (Hybrid Advance Live Over).

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru