Maserati GranTurismo facelift: coupe-ul sportiv primește schimbări minore de design și un ecran touch de 8.4 inch

de Daniel Popescu
Miercuri, 28.06.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Maserati GranTurismo facelift introduce o grilă nouă și câteva îmbunătățiri la interior, printre care se numără și un ecran touch cu diagonala de 8.4 inch.

Maserati a ales o modalitate inedită de a dezvălui în premieră mondială noul facelift pentru GranTurismo. Coupe-ul sportiv a fost dezvelit în fața sediului bursei din New York, iar noutățile aduse sunt mai degrabe minore, întrucât designul a rămas în mare parte același.

Astfel, cea mai importantă modificare din punct de vedere vizual este noua grilă cu design tridimensional atunci când este privită din față, aceasta fiind inspirată de conceptul Alfieri din 2014, în timp ce bara de protecție spate a fost de asemenea ușor ajustată.

Cele mai importante noutăți sunt însă la interior. În versiunea de bază, GranTurismo facelift este echipat cu scaune din piele, însă opțional poți alege și tapițerie Alcantara sau din piele. De asemenea, Maserati a introdus un ecran nou cu funcții touch cu diagonala de 8.4 inch, iar sistemul de infotainment este compatibil cu Android Auto și Apple CarPlay. Experiența multimedia este completată de un sistem audio Harman Kardon Premium Sound.

Din punct de vedere al dotărilor tehnice, Maserati GranTurismo facelift este disponibil într-o singură versiune de motorizare.

Vorbim despre propulsor V8 aspirat pe benzină de 4.7 litri construit de Ferrari care furnizează 460 de cai putere la 7.000 rpm și care oferă un cuplu de 520 Nm la 4.750 rpm. Acesta este cuplat la o cutie de viteze automată ZF cu 6 trepte.

Maserati nu a menționat când vor începe livrările lui GranTurismo facelift.

Via Maserati

Comentarii (2)

  • Nici nu stiam ca se mai fabrica acest model, nu mai vezi un test, o stire, nimic.
    1 0
  • GranTurismo facelift este echipat cu scaune din piele, însă opțional poți alege și tapițerie Alcantara sau din piele.

    - mega logica
    7 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru