Salonul Auto de la Geneva 2013

Maserati GranTurismo MC Stradale vine la Geneva cu două locuri în plus

Publicat Miercuri, 27.02.2013
de Sebastian Toma
Comenteaza 2
Maserati GranTurismo MC Stradale vine la Geneva cu două locuri în plus - Poza 1
Maserati GranTurismo MC Stradale vine la Geneva cu două locuri în plus - Poza 2
Facelift-ul lui Maserati GranTurismo primeşte o versiune MC Stradale cu patru locuri la Salonul Auto de la Geneva. Modelul este echipat cu motorul V8 al lui Granturismo Sport, un V8 de 460 CP.

Maserati GranTurismo MC Stradale va debuta la Salonul Auto de la Geneva într-o versiune cu facelift. Aceasta împrumută motorul lui GranTurismo Sport, un V8 de 4.7 litri, 460 CP şi 520 Nm, cuplat unei transmisii MC Race Shift robotizate. Modelul se mândreşte cu un sistem de frânare Brembo carbon-ceramic, un sistem de evacuare dublu, jante forjate din aliaj uşor, o capotă redesenată din fibră de carbon şi un interior cu materiale noi.

Modelul este mai uşor decât GranTurismo Sport şi prezintă o serie de optimizări în vederea creşterii performanţelor în raport cu modelul standard. Spre deosebire de versiunea precedentă, facelift-ul lui GranTurismo MC Stradale oferă patru locuri, nu două, iar pasagerii acestuia sunt răsfăţaţi cu finisaje din fibră de carbon şi piele.

Urmareste Automarket
Viteza maximă a lui Maserati GranTurismo MC Stradale este de 302 km/h, anunţă italienii. Versiunea cu patru locuri a lui GranTurismo MC Stradale nu este diferită din punct de vedere estetic de versiunea cu două locuri a acestui model, care a debutat pe piaţă într-o asemenea configuraţie pentru a reduce pe cât posibil masa modelului în raport cu versiunea pe care o înlocuia la vremea respectivă, GranTurismo S.

Automarket.ro la Salonul de la Geneva 2013

Automarket va fi prezent în perioada 4-6 martie la Salonul de la Geneva şi vă va prezenta live pe site şi pe pagina de Facebook ultimele noutăţi, informaţii şi imagini de la standurile constructorilor auto prezenţi la evenimentul din Elveţia.

Via Maserati


Comentarii (2)

  • devil's car!
    15 1
  • doua locuri in plus...da, ti se dau la iesire. Sunt din piele si cu picioruse din lemn exotic. Se numesc scaunele pentru pescari. Sunt rabatabile si nu ocupa mult spatiu. Ideale. Nu strica aspectul estetic fata de versiunea cu doua locuri.

    on-topic: arata demential. Design italian si cu motor de la ferrari. Combinatia optima.
    14 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru