Maserati Quattroporte Sport GT S si GranTurismo S Automatic in Romania

De Sebastian Toma
Publicat Marti, 05.05.2009
Maserati va lansa modelele Quattroporte Sport GT S si GranTurismo S Automatic in Romania, in cadrul Expozitiei Boat Show. Modelul GranTurismo S Automatic are un pret de 103.500 euro fara TVA.

In cadrul expozitiei Boat Show, desfasurata intre 6 si 10 mai, Maserati va lansa modelele Quattroporte Sport GT S si GranTurismo S Automatic in Romania. Cele doua modele vor fi expuse in cadrul uneia dintre cele mai selecte si exclusiviste expozitii de iahturi si accesorii.

Maserati Quattroporte Sport GT S ofera o combinatie intre luxul unui sedan si performanta unei masini sport. Designul noului Quattroporte pune un accent mai mare pe sportivitate fara a compromite eleganta ce caracterizeaza nava amiral a producatorului Maserati. Acest model este echipat cu un propulsor V8 de 4.7 litri ce dezvolta 440 CP la 7.000 rpm si un cuplu motor de 490 Nm la 4.750 rpm. Pretul de pornire al acestui model este de 115.000 Euro fara TVA.

Maserati GranTurismo S Automatic este un model creat pentru soferii care cauta un GT pursange. Acest model ofera spatiu pentru patru adulti in timp ce are un design exterior agresiv. GranTurismo S Automatic este echipat cu un motor V8 de 4.7 litri care dezvolta 440 CP si 490 Nm, care este cuplat la o transmisie automata ZF cu 6 trepte.

Pretul acestui model pleaca de la 103.500 euro, fara TVA.

Via | Maserati

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru