Salonul Auto de la Paris 2016

Mașina de zece: Honda a confirmat oficial lansarea celei de-a zecea generații Civic

Publicat Joi, 08.09.2016
de Bogdan Mirică
Comenteaza 8
Mașina de zece: Honda a confirmat oficial lansarea celei de-a zecea generații Civic - Poza 1
Mașina de zece: Honda a confirmat oficial lansarea celei de-a zecea generații Civic - Poza 2
Honda va dezvălui în cadrul Salonului Auto de la Paris noua generație a modelului Civis, a zecea la număr. Modelul va debuta în două variante de caroserie, sedan și hatchback.

Salonul Auto de la Paris va fi martorul unei premiere istorice pentru Honda. Constructorul japonez continuă ofensiva sa europeană cu lansarea celei de-a zecea generații a modelului Civic. Compacta este cel mai vândut nume din istoria Honda, de unde și importanța sa fantastică pentru un constructor care se străduie să intre în grațiile publicului european de mai mulți ani.

Honda a confirmat într-un comunicat oficial că noul Civic va debuta la Paris în două variante de caroserie. Cea mai așteptată va fi, bineînțeles, hatchback-ul. Modelul se va duela cu Volkswagen, Golf, Renault Megane, Opel Astra și proaspăt dezvăluitul Hyundai i30, așteptat și el tot la Paris.

Cea de-a doua variantă de caroserie a modelului Civic așteptată la standul parizian va fi sedanul. Mașina în trei volume va fi construită la uzina Honda din Gebze, Turcia, și va aduce îmbunătățiri considerabile la capitolul design exterior și interior.

Urmareste Automarket
Chiar dacă anunțul Honda nu a fost însoțit de un comunicat de presă oficial, fanii brandului se pot mulțumi cu o imagine teaser, care trădează aspectul stopurilor cu LED și o serie de detalii ale posteriorului, cum ar fi eleronul montat pe hayon.

Noul Honda Civic este așteptat să ajungă pe piața europeană la începutul lui 2017, în ambele variante de caroserie.

Honda Jazz Spotlight Edition

Tot la Salonul de la Paris și tot la standul Honda vom descoperi și o ediție specială a actualului Jazz.

Modelul se numește Jazz Sportlight Edition și este o evoluție a conceptului Jazz Keenlight, expus în toamna acestui an la Salonulul Auto de la Geneva. Mașina a fost creată pentru a se adresa publicului pasionat de modă și trenduri actuale.

Designul include o grilă frontală din bronz, carcase colorate pentru oglinzile laterale, ornamente pentru partea laterală și pentru hayon, jante de 15 inch și un interior care a primit volan și consolă centrală personalizate.


Comentarii (8)

  • E oribila ... pacat ca cei de la honda/toyota nu reusesc sa faca masini pe gustul europenilor ...
    16 30
  • Volkswagen, Golf, Renault Megane, Opel Astra


    ce marca e aia Golf sa se dueleze Honda civic cu ea?
    16 10
  • Asa este, o masina de zece...zece bucati pe care o sa le vanda in Romania la cum arata pozele deja lansate pe net. Are un design horror, specific japonez, care nu prinde deloc la europeni.
    1 4
  • roackerul
    Cum naiba sa evolueze tara asta spre bine cu specimene precum mtk?
    1 1
  • Ma bucur ca au renuntat la hayonul impartit in doua.
    4 5
  • noul civic se vinde in usa din dec. 2015/ian. 2016.... ce dracu atata "noua generatie"... o sa difere motoarele si "echiparile", in rest nimic nou...
    1 0
  • Mie-mi place Jazz-ul Sportlight Edition, ca are "grilă frontală din bronz" - masiv, s-ar intelege. :-)
    12 0
  • Nu știu câți cumpărători va avea în România dar din câte se pare noile motoare turbo de 1.0 și 1.5 pe benzină sunt cele mai bune din segment. De asemenea este bine că au renunțat la hayonul cu două părți și la bordul cu suprapunere. Designul este mai cuminte dar tot interesant rămâne. O mașină de luat în calcul la clasa compactă.
    3 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru