Feedback

Stiri Masini autonome

Joi, 20 Iulie | Masini autonome

Teste publice pe autostradă cu Audi-uri autonome: germanii își invită fanii pe un prototip A7 Piloted Driving Concept

Audi va efectua în această vară demonstrații pe o autostradă germană cu sistemul autonom de pe A7 piloted driving concept, care accelerează, frânează și schimbă singur banda de circulație la viteze de până la 130 km/h.
Marti, 04 Iulie | Masini autonome

Porsche vrea ca oricine să guste experiența unui pilot: germanii dezvoltă software pentru mașini de curse autonome

Porsche va dezvolta o aplicație software care va permite lansarea unei mașini de curse autonome, cu scopul ca orice șofer să poată experienta cum pilotează profesioniștii pe circuit.
Vineri, 23 Iunie | Masini autonome

Grupul PSA detaliează tehnologiile autonome: toate modelele Citroen, Peugeot și DS vor beneficia de funcții autonome

DS 7 Crossback va fi primul model din Grupul PSA cu funcții autonome, însă acestea vor ajunge în cele din urmă pe toate modelele Citroen, Peugeot și DS. Primul model autonom este așteptat în 2020.
Luni, 19 Iunie | Masini autonome

Autobuzele fără șofer devin realitate în Helsinki: prima linie pentru călători se va lansa în acestă toamnă

Helsinki a testat cu succes două autobuze autonome într-una din provinciile sale. Începând cu această toamnă, autobuzele fără șofer vor funcționa pe o rută deja stabilită.
Vineri, 16 Iunie | Masini autonome | 6 comentarii

Franța vrea să introducă trenuri TGV autonome începând din 2023

Operatorul francez de căi ferate a anunțat că vrea ca trenurile de mare viteză TGV să devină autonome începând din 2023.
Vineri, 16 Iunie | Masini autonome

La timp pentru Jocurile Olimpice: Tokyo vrea să aibă taxiuri autonome până în 2020

Companiile de taxi din Tokyo semnează contracte cu producători de tehnologie pentru mașini autonome cu intenția de a furniza mașini fără șofer începând din 2020, când vor avea loc și Jocurile Olimpice.
Miercuri, 14 Iunie | Masini autonome

Mașina autonomă Google se retrage în garaj: americanii vor folosi monovolumul Chrysler Pacifica pentru a dezvolta tehnologia mai rapid

Google a anunțat că renunță la utilizarea celebrei sale mașini autonome în favoarea monovolumului Chrysler Pacifica, întrucât acest model este echipat cu tehnologie modernă.
Marti, 13 Iunie | Masini autonome | 1 comentariu

iOS pentru mașini autonome: Tim Cook confirmă faptul că Apple se concentrează pe dezvoltarea tehnologiei de conducere autonomă

Apple a renunțat la un vehicul autonom. Resursele companiei se îndreaptă doar către dezvoltarea tehnologiei de conducere fără intervenția șoferului.
Vineri, 09 Iunie | Masini autonome | 6 comentarii

Honda promite că vom putea dormi la volan: prima mașină autonomă a japonezilor vine în 2025

Honda anunță că va lansa o mașină autonomă de nivel 4 în 2025 care nu va avea nevoie de intervenția șoferului pe anumite tipuri de drumuri, cum ar fi autostrăzile.
Miercuri, 31 Mai | Masini autonome

Detalii despre prima mașină autonomă de la BMW: iNext va avea autonomie electrică de 500 de kilometri și vine în 2021

BMW a confirmat că primul său model autonom iNext va fi lansat în 2021 cu autonomie electrică de 500 de kilometri și va include funcții care vor permite condusul autonom fără intervenția șoferului.
Luni, 29 Mai | Masini autonome

Planuri ambițioase pentru Audi: mașină autonomă în 2021 și 3 modele electrice până în 2020

Audi susține că va lansa o mașină autonomă în serie limitată în 2021, dar și 3 modele electrice până în 2020, pe lângă dezvăluirea noilor Q4 și Q8 în 2019.
Joi, 18 Mai | Masini autonome | 3 comentarii

Renault vrea să lanseze în 2020 prima mașină autonomă cu preț accesibil din lume: "Suntem convinși că putem reuși"

Renault și-a propus ca în 2020 să lanseze pe piață prima mașină autonomă cu preț accesibil din lume care să aibă un nivel 4 de autonomie, în care șoferii să intervină doar în anumite situații.
Vineri, 12 Mai | Masini autonome | 2 comentarii

Germania legalizează mașinile autonome: prezența șoferului la volan este obligatorie, iar fiecare mașină va avea cutie neagră

Germania a adoptat vineri prima lege pentru mașini autonome care stabilește vinovatul în cazul accidentelor și impune utilizarea unei cutii negre pe fiecare mașină. Șoferul este obligat să rămână permanant la volan.
Marti, 09 Mai | Masini autonome

Noutăți pentru funcția semi-autonomă Tesla Autosteer: limitele de viteză pentru utilizare au fost relaxate

Funcția semi-autonomă Tesla Autosteer poate fi folosită până la viteze de 144 km/h pe autostrăzi și la orice viteză pe celelalte tipuri de drumuri.
Luni, 10 Aprilie | Masini autonome

DS 7 Crossback va primi funcții autonome: SUV-ul va parca singur și va ști să-și monitorizeze poziția în trafic din 2018

DS 7 Crossback va beneficia de anul viitor de primele funcții autonome. Pentru început, SUV-ul va fi capabil să parcheze singur și să-și montorizeze poziția în trafic în funcție de traseu și de celelalte mașini.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Vineri, 07 Aprilie | Masini autonome

Google și-a plătit un inginer cu 120 de milioane de dolari și acum îl acuză de furtul intelectual al tehnologiei sale de rulare autonomă

Google a acționat în judecată Uber după ce a ajuns la concluzia că unul dintre inginerii săi, pe care l-a plătit cu 120 de milioane de dolari, a furat tehnologie pe care a vândut-o mai apoi gigantului din domeniul car-sharing.
Miercuri, 05 Aprilie | Masini autonome

Ford nu se îmbată cu apă rece: „Clienții noștri vor putea cumpăra o mașină complet autonomă cel mai devreme în anul 2026”

Chiar dacă este unul dintre liderii tehnologiei de rulare autonomă, Ford nu face promisiuni optimiste pentru viitor. O mașină autonomă de nivel 5, capabilă să facă ce face orice șofer în prezent, va putea fi cumpărată cel mai devreme în anul 2026
Luni, 03 Aprilie | Masini autonome | 6 comentarii

Mercedes anticipează că va lansa primul model complet autonom fără volan în 2027

Mercedes consideră că până în 2027 va lansa un model complet autonom care să nu aibă nevoie de un volan. Rivalii de la Ford au anunțat anterior că vor reuși să facă acest lucru cu 6 ani mai devreme.
Luni, 27 Martie | Masini autonome

Uber suspendă testele cu mașini autonome în urma unui accident în care nu a avut nicio vină: un șofer nu a acordat prioritate

Uber a suspendat testele cu mașini autonome Volvo în Statele Unite, în urma unui accident în care nu a avut nicio vină: un șofer nu a acordat prioritate unei mașini autonome.
Joi, 23 Februarie | Masini autonome | 3 comentarii

Pentru că inginerii săi adormeau constant în timpul testelor, Ford a decis să grăbească lansarea unei mașini complet autonome

Ford a anunțat că va trece direct la vehicule autonome de nivel 4 începând cu anul 2021. Asta presupune mașini în care șoferii pot face orice altceva, întrucât mașina deține controlul total al funcțiilor de rulare.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru