Feedback

Stiri Masini electrice si hibride

Miercuri, 22 Martie | Masini electrice si hibride | 5 comentarii

Fiat 500 va primi o versiune hibridă: "Singurul lucru cert este că motoarele diesel pentru modele mici sunt moarte"

Viitoarea generație Fiat 500 va avea inclusiv propulsie hibridă, întrucât constructorul italian a ajuns la concluzia că motoarele diesel pentru modele din segmentele mici sunt "moarte".
Miercuri, 22 Martie | Masini electrice si hibride

Deciziile importante se iau în Asia: piața chineză va influența structura gamei de mașini electrice Volkswagen

Volkswagen a admis că este esențial să lanseze prima mașină electrică în 2020 pentru respectarea noilor norme de poluare, iar piața chineză va decide în mare măsură gama de modele.

Primele detalii despre modelul electric Mazda din 2019: va fi un rival pentru Renault Zoe și ar putea avea range extender

Mazda a dezvăluit că modelul electric pe care îl va lansa în 2019 va fi unul de segment mic, astfel că va rivaliza cu Renault Zoe. În plus, este posibil să beneficieze și de un motor rotativ pentru extinderea autonomiei.

Tesla face curățenie în gama lui Model S: scoate de pe piață versiunea entry-level cu autonomie de 338 de kilometri pentru că nu se vinde

Tesla a anunțat că va scoate din gamă versiunile entry-level 60 și 60D ale lui Model S pentru că nu se vindeau foarte bine. Publicul preferă tot versiunile mai puternice și cu autonomie mai mare, chiar dacă sunt mai scumpe.
Vineri, 17 Martie | Masini electrice si hibride

Audi pregăteşte o maşină electrică de oraş care să rivalizeze cu BMW i3

Audi va lansa în următorii ani o maşină electrică de oraş pe aceeaşi platformă ca Volkswagen ID care va avea drept rival principal BMW i3.
Miercuri, 15 Martie | Masini electrice si hibride

Renault Zoe recuperează teren prețios pe piața vehiculelor electrice: în Franța are 50% din piața mașinilor cu zero emisii

Renault a dat lovitura cu actualul Zoe. Mașina electrică se vinde atât de bine încât are toate șansele să îl detroneze pe fratele de concern, Nissan Leaf.

Noi detalii despre prima mașină electrică Volvo: va avea autonomie de peste 400 de kilometri

Primul model electric de la Volvo va apărea pe piața în 2019 și va avea o autonomie de cel puțin 400 de kilometri conform standardului american EPA.
Luni, 13 Martie | Masini electrice si hibride

Porsche calcă pe urmele Tesla: modelul electric Mission E va avea mai multe variante de putere și update-uri de performanță prin internet

Porsche Mission E, primul model electric al constructorului german, va fi disponibil în mai multe variante de putere și ar putea beneficia inclusiv de update-uri de performanță prin internet.
Duminica, 12 Martie | Masini electrice si hibride

Planurile Porsche pentru electrificare: versiune electrică pentru Macan și hibrizi pentru 911, Boxster și Cayman?

Porsche analizează posibilitatea de a oferi o versiune electrică pentru Macan, dar și variante hibride pentru 911, Boxster și Cayman.

Norvegia plănuiește sfârșitul mașinilor diesel și benzină: până în 2025, toate mașinile noi vor fi electrice sau hibride

Norvegia intenționează să introducă o serie de noi taxe pentru mașinile convenționale. Aceasta ar urma să descurajeze și chiar să elimine dorința achiziției unei mașini diesel și benzină.
Marti, 21 Februarie | Masini electrice si hibride | 1 comentariu

Seat se pregăteşte de revoluţia electrică: spaniolii vor lansa prototipul unei maşini electrice care va fi testată de angajaţi

Seat va dezvălui săptămâna viitoare prototipul unei maşini electrice care va fi testată de angajaţi în Barcelona în regim de car-sharing.
Joi, 16 Februarie | Masini electrice si hibride

Tripleta ecologică: Kia Niro va primi în 2018 o versiune electrică bazată pe Hyundai Ioniq

Kia Niro va primi anul viitor o versiune electrică cu ajutorul căreia va avea o gamă de 3 versiuni ecologice, după modelul implementat de partenerii de la Hyundai cu modelul Ioniq.
Miercuri, 15 Februarie | Masini electrice si hibride | 2 comentarii

După 20 de ani: Toyota a vândut 10 milioane de hibrizi de la lansarea lui Prius în 1997

Toyota a depășit pragul psihologic de 10 milioane de unități vândute pentru modele hibride, performanță pentru care a avut nevoie de aproape 20 de ani.
Marti, 14 Februarie | Masini electrice si hibride | 1 comentariu

BMW dezvolta un nou tip de baterie pentru mașini electrice: capacitate cu 20% mai mare, greutate mai mică

BMW lucrează la o baterie Li-Ion pentru mașini electrice care va avea o capacitate cu până la 20% mai mare prin înlocuirea electroliților lichizi cu unii solizi.
Marti, 14 Februarie | Masini electrice si hibride | 3 comentarii

Primele detalii despre modelele electrice pregătite de Volvo: baterii de 100 kWh și motoare de până la 600 de cai putere

Prima mașină electrică Volvo va fi lansată în 2019 cu o baterie de 100 kWh ce ar putea asigura o autonomie de circa 500 de kilometri, iar următoarele modele vor avea motoare de până la 600 de cai putere.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Marti, 14 Februarie | Masini electrice si hibride | 4 comentarii

Asasinii din umbră: chinezii de la BYD au vândut cele mai multe mașini alimentate la priză în 2016

Chiar dacă au priviți ca plagiatori în multe situații, chinezii au reușit să devină în scurt timp o adevărată forță în segmentul vehiculelor electrice și hibride. În 2016, BYD a vândut cele mai multe mașini alimentate la priză.
Luni, 13 Februarie | Masini electrice si hibride | 5 comentarii

Autonomie mai mare pentru Ford Focus Electric: compacta primește și în Europa bateria cu autonomie de 225 km

Ford Focus Electric este disponibil și în Europa cu noul acumulator cu autonomie de 225 de kilometri, însă performanța este în continuare sub cele oferite de modele rivale.

Volvo va avea o gamă diversificată de electrice, dar nu renunță la diesel: "Există loc pentru ambele propulsii"

Volvo va începe lansarea modelelor electrice în 2019, însă cel puțin pentru moment exclude renunțarea la propulsia diesel.
Miercuri, 08 Februarie | Masini electrice si hibride | 2 comentarii

Honda mizează pe ecologie: japonezii vor dezvolta motoare electrice împreună cu Hitachi

Honda a încheiat un parteneriat cu Hitachi pentru a dezvolta motoare electrice pentru mașini hibride, plug-in hybrid și electrice.
Miercuri, 08 Februarie | Masini electrice si hibride | 2 comentarii

O nouă rețea europeană de stații de încărcare: furnizorul de energie E.On promite puncte de încărcare de până la 350 kW

Furnizorul de electricitate E.On va construi o rețea europeană de stații de încărcare cu capacități cuprinse între 150-350 kW care vor permite încărcarea unei mașini electrice cu autonomie de 400 de kilometri în maxim 30 de minute.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru