Stiri Masini electrice si hibride

Luni, 10 August 2020 | Masini electrice si hibride | 8 comentarii

Britanicii vor interzicerea vânzărilor de mașini diesel și pe benzină în 2030: 60% dintre ei spun că este o “idee bună”

Asociația Vehiculelor Electrice din Anglia propune ca vânzările de mașini diesel și pe benzină să fie interzise în 2030, cu 5 ani mai devreme decât planurile Guvernului britanic. Asociația invocă un studiu potrivit căruia 60% dintre britanici cred că acest lucru este o idee bună.
Sambata, 08 August 2020 | Masini electrice si hibride | 2 comentarii

Fisker vrea să producă SUV-ul electric Ocean în Austria: un acord cu Magna ar putea fi semnat în câteva luni

Start-up-ul american Fisker a anunțat că are o înțelegere preliminară cu canadienii de la Magna prin care SUV-ul electric Ocean să fie construit la uzina din Graz, Austria. Potrivit datelor oficiale, un acord final ar urma să fie semnat în câteva luni, iar producția lui Fisker Ocean să înceapă în ultimul trimestru din 2022.
Vineri, 07 August 2020 | Masini electrice si hibride | 7 comentarii

Premieră pentru Renault în Franța: persoanele fizice au înmatriculat mai multe mașini electrice Zoe decât mașini diesel în primele șapte luni ale anului

Înmatriculările hatchback-ului electric Renault Zoe din Franța au fost mai mari decât înmatriculările de mașini diesel ale constructorului francez în primele șapte luni ale anului în rândul persoanelor fizice.
Vineri, 07 August 2020 | Masini electrice si hibride

Ken Block va concura în prima cursă din seria Projekt E: americanul va lua startul la volanul unui Fiesta electric pregătit pentru rallycross

Pilotul și cascadorul american Ken Block va participa în prima etapă a Projekt E, categorie dedicată vehiculelor electrice preparate pentru rallycross. Americanul va concura cu un Fiesta ERX echipat cu trei motoare electrice care dezvoltă 612 cai putere.
Vineri, 07 August 2020 | Masini electrice si hibride | 5 comentarii

BMW: "Mașinile electrice vor costa cât modelele cu motoare clasice. Dar asta pentru că prețul acestora din urmă va crește"

Investițiile continue în tehnologia electrică vor păstra ridicate costurile acestor mașini în următorii ani. În schimb, prețurile mașinilor pe benzină și diesel vor crește pe măsură ce volumul lor va scădea.
Vineri, 07 August 2020 | Masini electrice si hibride

BMW pune piciorul în prag și mașinile în priză: "Nu ne interesează hibrizii clasici. Ne concentrăm pe hibrizi plug-in și pe mașini full-electrice"

BMW nu va oferi în gamă modele cu sisteme de propulsie full-hybrid (hibrid clasic) pentru că "nu are sens din perspectiva emisiilor CO2". Marca susține că soluția plug-in hybrid este mult mai potrivită pentru scopul declarat al industriei auto: scăderea emisiilor.
Joi, 06 August 2020 | Masini electrice si hibride | 6 comentarii

BMW: "Vrem o autonomie de 700 de kilometri pe mașinile noastre electrice"

Ținta autonomiei pentru modelele electrice BMW este de 700 de kilometri, spun oficialii mărcii bavareze. Un pas important va fi făcut în 2021, când BMW va lansa două mașini cu autonomie declarată de 600 de kilometri.
Joi, 06 August 2020 | Masini electrice si hibride

Citroen C3 R5 transformat în vehicul electric destinat competițiilor de rallycross: modelul are trei motoare electrice care oferă până la 612 CP

Citroen Racing împreună cu specialiștii din cadrul Stard au dezvoltat un C3 electric destinat competițiilor de rallycross. Modelul va debuta în 22 august, iar prețul anunțat de francezi este de 374.000 de euro.
Joi, 06 August 2020 | Masini electrice si hibride | 1 comentariu

Totalul stațiilor de încărcare pentru mașini electrice a depășit un milion de unități la nivel global: numărul s-a dublat în ultimii trei ani

Numărul total de stații de încărcare publice pentru mașini electrice a depășit bariera de un milion de unități la nivel global, potrivit ultimelor date. Infrastructura cea mai dezvoltată este în China și Europa, totalul înregistrând o dublare în ultimii trei ani.
Miercuri, 05 August 2020 | Masini electrice si hibride

Proiect pe trei ani: Bentley vrea să dezvolte un motor revoluționar pentru primul său model 100% electric

Bentley a început un proiect de cercetare pe următorii trei ani, scopul fiind dezvoltarea și prezentarea unui motor electric revoluționar. Viitorul motor va fi utilizat pe primul model 100% electric de la Bentley, a cărui lansare este programată cel târziu în 2026.
Miercuri, 05 August 2020 | Masini electrice si hibride

Zero Labs transformă Land Rover Series III în vehicul electric: până la 600 CP și autonomie de peste 380 de kilometri

Americanii de la Zero Labs au prezentat o versiune electrică a lui Land Rover Series III. Modelul poate fi deja comandat și va fi echipat cu un sistem electric de propulsie care oferă până la 600 CP. Clienții vor avea de ales fie un pachet de baterii de 85 kWh, fie un acumulator de 100 kWh.
Luni, 03 August 2020 | Masini electrice si hibride | 2 comentarii

Mercedes-Benz pregătește un SUV electric de clasă mare: modelul ar putea debuta în 2023

Mercedes-Benz a demarat testele cu prototipurile unui viitor SUV electric de clasă mare. Modelul va fi produs pe noua arhitectură MEA și, conform surselor, ar urma să ajungă pe piață în 2023.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Luni, 03 August 2020 | Masini electrice si hibride

Elon Musk: "Cererea pentru mașini Tesla depășește producția chiar și în pandemie. Oamenii nu mai vor să meargă în showroom-uri"

Elon Musk susține că Tesla se bucură de o cerere puternică de mașini chiar și în timpul pandemiei. CEO-ul mărcii afirmă că acest lucru este determinat de sistemul de vânzări online.
Luni, 03 August 2020 | Masini electrice si hibride | 2 comentarii

Fisker a înregistrat peste 7.000 de rezervări pentru SUV-ul electric Ocean: startul producției este programat pentru 2022

Start-up-ul american Fisker a anunțat că au fost înregistrate 7.062 de rezervări pentru SUV-ul electric Ocean. Modelul va intra în producție în 2022 și va fi disponibil și în Europa.
Duminica, 02 August 2020 | Masini electrice si hibride | 1 comentariu

Toyota lansează RAV4 Hybrid Black Edition: versiune specială vopsită complet în negru

Toyota a publicat primele imagini și informații referitoare la RAV4 Hybrid Black Edition. Versiunea specială pregătită de constructorul nipon propune o caroserie vopsită complet în negru. Ediția poate fi deja comandată, livrările urmând să înceapă din luna octombrie.
Vineri, 31 Iulie 2020 | Masini electrice si hibride | 14 comentarii

Bateriile Tesla vor avea o densitate de energie cu 20% mai mare în următorii 5 ani: autonomia mașinilor electrice va crește

Bateriile Tesla pentru mașini electrice vor avea o denstitate cu 20% mai mare în următorii 5 ani, ceea ce va permite o creștere a autonomiei, potrivit partenerilor de la Panasonic.
Joi, 30 Iulie 2020 | Masini electrice si hibride

Versiunea electrică a hatchback-ului Mini a fost asamblată în 11.000 de unități: comenzile au fost realizate în nouă luni de la startul producției

Mini Cooper SE, versiunea electrică a hatchback-ului britanic, a intrat în producție în luna noiembrie a anului trecut. Până astăzi, britanicii spun că au asamblat 11.000 de unități.
Miercuri, 29 Iulie 2020 | Masini electrice si hibride | 4 comentarii

Prima schiță oficială cu interiorul viitorului Skoda Enyaq iV: SUV-ul electric va avea ecran central de 13 inch și head-up display cu realitate augmentată

Skoda a publicat prima schiță oficială cu interiorul viitorului Enyaq iV. SUV-ul electric va fi prezentat în 1 septembrie și va fi disponibil cu un instrumentar digital de bord, un ecran central de 13 inch și un head-up display cu realitate augmentată.
Marti, 28 Iulie 2020 | Masini electrice si hibride | 7 comentarii

Renault Zoe, cea mai vândută mașină electrică în Europa în luna iunie: Tesla Model 3 și Volkswagen e-Golf completează podiumul

Renault Zoe a fost cea mai vândută mașină electrică în Europa în luna iunie, cu peste 10.000 de unități. În segmentul vehiculelor cu sisteme plug-in hybrid, Ford Kuga reușește să ajungă pe prima poziție, în timp ce clasamentul modelelor hibrid fără încărcare la priză este dominat în continuare de Toyota.
Marti, 28 Iulie 2020 | Masini electrice si hibride | 2 comentarii

Viitoarele generații BMW Seria 5 și X1 vor avea versiuni electrice: cele două modele vor fi lansate până la finalul anului 2023

Oficialii BMW au anunțat că viitoarele Seria 5 și X1 vor fi disponibile și în versiuni electrice. Cele două modele fac parte din strategia Number One > Next, un proiect care să genereze până la finalul anului 2023 o gamă cu 25 de modele electrificate (hibrid, plug-in hybrid, electric).
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru