Măsuri pentru fluidizarea producției: Tesla va reduce numărul de culori disponibile la interior pentru Model S și Model X

de Paul Cosma
Miercuri, 24.10.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Elon Musk a anunțat că Tesla va reduce numărul de culori disponibile la interior pentru Model S și Model X pentru “a simplifica producția”, începând cu data de 1 noiembrie.

În urmă cu o lună, Tesla a anunțat o serie de schimbări pentru Model 3 cu scopul de a îmbunătăți procesul de producție și de a-și ajusta cifrele din contabilitate.

Pe lângă creșterea prețului pentru versiunea cu tracțiune integrală, de la 5.000 la 6.000 de dolari, constructorul a spus că Model 3 nu va mai putea fi configurat în versiunile de culoare "Metallic Silver" și "Obsidian Black", iar acest lucru este valabil și pentru Model S și Model X.

Elon Musk a revenit acum cu un mesaj pe Twitter în care anunță că Tesla va reduce numărul de culori disponibile la interior pentru Model S și Model X, măsură menită să aducă o “simplificare a producției”.

Măsura va fi introdusă de la 1 noiembrie, iar clienții Tesla au aproximativ o săptămână să-și comande mașinile în combinațiile de culori existente, înainte ca acestea să fie eliminate din configurator.

Potrivit unor informații anterioare, Tesla a planificat o serie de îmbunătățiri pentru interiorul lui Model S și Model X pentru al treilea trimestru al anului viitor, în ciuda faptului că fanii mărcii așteptau noutăți chiar în toamna acestui an.

Via Electrek

Comentarii (1)

  • ACE - Craiova
    ATENTIE: Europeni - vi se pregateste ceva......

    TESLA Model 3 va ajunge in Europa, pentru livrari la sfarsitul lunii februarie / luna martie 2019 !!!!

    https://insideevs.com/tesla-model-3-rhd-england-australia-mid-2019/
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru