Maybach 57 Wedding Commemorative, tuning dedicat Nunţii Regale

De Bogdan Mirică
Publicat Joi, 28.04.2011
Pentru a celebra apropiatul mariaj regal dintre prinţul William şi Kate Middleton, Project Kahn a pregătit un pachet de personalizare pentru limuzina Maibach 57.

Tunerul britanic Project Kahn nu putea lăsa să treacă neobservat un eveniment ca cel al Nunţii Regale. Specializat în modificarea modelelor de lux, tunerul a ales să dezvăluie o ediţie specială a limuzinei Maybach 57, botezată cum altfel decât Wedding Commemorative.

Chiar dacă Alteţa Sa Prinţul William şi viitoarea lui soţie Kate Middleton vor sosi la nuntă într-un Rolls Royce Phantom din 1977, creaţia celor de la Project Kahn se adresează tuturor celor care vor să guste din luxul şi exclusivismul unei vieţi regale.

Creaţia tunerului britanic se individualizează prin vopseaua aplicată caroseriei, un alb perlat, prin jantele de 22 de inch Kahn RS şi prin blocurile optice pe fundal negru. La interior, viitorul proprietar va fi protejat de ochii curioşilor cu ajutorul unui geam de tip Pentagon. 

Nu în ultimul rând, exclusivismul este subliniat de plăcuţa de înmatriculare 4HRH, care se traduce în engleză prin "For His/Her Royal Highness".

via | autonews

Comentarii (2)

  • ...
    am fazut jante la fel pe un S500 vechi, saptamana trecuta.....si deja era sarit nichelul de pe ele in anumite locuri:(
    0 2
  • "Expirat"
    Nu stiu de ce dar imi lasa o impresie de vechi,expirat,rasuflat,nu se ridica la inaltimea clasei din care face parte!
    2 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru