Mazda a lansat o editie aniversara a lui MX-5 in Japonia

De Sebastian Toma
Publicat Vineri, 31.07.2009
Pentru a sarbatori 20 de ani de la lansarea lui Mazda MX-5, japonezii au creat o editie speciala a acestui roadster. Din pacate pentru fanii acestui model, editia aniversara a lui MX-5 este disponibila doar in Japonia.

Japonezii de la Mazda au lansat o editie aniversara a modelului MX-5 pe piata nipona. Modelul aniversar are rolul de a sarbatori doua decenii de la introducerea lui MX-5 pe piata. Aceasta versiune este disponibila doar intr-o versiune cu volanul pe dreapta. Printre elementele speciale ale acestui model putem enumera scaunele Recaro de tip “scoica”si proiectoarele cu geamuri clare. Pe langa asta, toate modelele aniversare Mazda MX-5 vor fi echipate cu un set de sigle speciale care marcheaza aceasta editie exclusiva.

Scaunele Recaro cu care este echipat acest model sunt imbracate intr-o combinatie de piele neagra Alcantara si piele rosie. Proiectoarele au geamul clar si ornamentele acestora sunt vopsite in negru pentru versiunea soft-top a lui MX-5, pe cand versiunea hard-top a acestui model are ornamente argintii. Scaunele acestei editii speciale Mazda MX-5 sunt incalzite si au cinci nivele de temperatura, pe cand cotiera si consola centrala sunt imbracate in piele sintetica. Toate modelele Mazda MX-5 in editie aniversara vor fi disponibile doar pe nuanta Crystal White Pearl Mica, folosita pentru prima data pe acest roadster.

Via | Auto-media

Taguri: MX-5, Mazda

Comentarii (2)

  • mx5
    cred ca dadeau iar lovitura daca scoteau pe piata faceliftul asta...mai ales sa fi fost si la un pret decent...
    2 0
  • mihai2001
    Pret ...
    Ca si pret / dotari mazda MX5 e prinde cele mai accesibile decapotabile existente pe piata. Nu sunt multi producatori care ofera pret de lista 20000 DDP pt o decapotabila.

    P.S. Faina masina de la o marca de calitate (Made in Japan).
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru