Mazda a prezentat MX-5 30th Anniversary: ediția specială pregătită în cinstea celui mai popular roadster va fi disponibilă în 3.000 de unități

de Cornel Șocariciu
Vineri, 08.02.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Mazda a publicat primele imagini și detalii referitoare la ediția specială MX-5 30th Anniversary. Versiunea limitată la 3.000 de unități marchează 30 de ani de la debutul celui mai popular roadster din lume.

În 1989 în cadrul Salonului Auto de la Chicago, Mazda prezenta prima generație MX-5. În scurt timp, micuțul model dezvoltat de producătorul japonez a devenit cel mai iubit roadster la nivel global. Pentru a marca într-un mod special aniversarea celor 30 de ani de la debut, Mazda a prezentat ediția limitată MX-5 30th Anniversary în cadrul Salonului Auto de la Chicago.

Conform reprezentanților constructorului japonez, ediția specială va fi produsă în 3.000 de unități, aceastea urmând să fie disponibile la nivel global. Mazda oferă MX-5 30th Anniversary atât în varianta cu plafon soft-top, cât și în versiunea RF.

Fiecare exemplar Mazda MX-5 30th Anniversary va avea o caroserie vopsită în nuanța Racing Orange, o culoare dezvoltată exclusiv pentru această ediție specială. Tot la nivel exterior, japonezii au pregătit jante cu zece spițe cu diametrul de 17 inch semnate de Rays, logo-ul "30th Anniversary" și etriere Brembo vopsite în portocaliu.

În plus, japonezii spun că ediția limitată MX-5 30th Anniversary integrează amortizoare Bilstein, un sistem audio semnat de Bose cu 9 incinte și un sistem de infotainment compatibil cu Apple CarPlay și Android Auto (doar pe anumite piețe).

La interior, clienții vor beneficia de scaune sport Recaro, de elemente îmbrăcate în Alcantara și de o mulțime de accesorii cu accente portocalii.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru