Mazda a trecut de Lamborghini și Mercedes-AMG: prototipul Vision Coupe a fost desemnat cel mai frumos concept al anului

de Cornel Șocariciu
Joi, 01.02.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Mazda Vision Coupe Concept a fost desemnat cel mai frumos prototip al anului de experții care s-au aflat în juriul Festival Automobile International. În urmă cu doi ani, niponii câștigau același premiu cu ajutorul conceptului RX-Vision.

Mazda a expus conceptul Vision Coupe în cadrul Salonului Auto de la Tokyo din 2017. Cu ajutorul acestui prototip, niponii au anunțat viitoarea direcție de design a mărcii. Caroseria a fost desenată având la bază principiul "mai puțin înseamnă mai mult".

Acum, conceptul Mazda Vision Coupe a desemnat cel mai frumos prototip al anului de specialiștii care s-au aflat în juriul Festival Automobile International. Juriul este format din experți care activează în arhitectură, fashion, design și motorsport. Mazda nu este "la prima abatere" de acest gen: în urmă cu doi ani, prototipul RX-Vision a primit același titlu.

Audi Aicon, BMW i Vision Dynamics, Kia Proceed Concept, Lamborghini Terzo Millennio, Mercedes-AMG GT Concept, Mercedes-AMG Project One, Vision Mercedes-Maybach 6 Cabriolet, Nissan Vmotion 2.0 Concept și Peugeot Instinct au fost conceptele pe care Vision Coupe le-a "învins".

"Vision Coupe folosește reflexii pentru a exprima un sentiment de vitalitate, următorul pas în limbajul de design Kodo", a declarat Ikuo Maeda, designerul-șef Mazda la nivel global.

Comentarii (4)

  • Repet : asa trebuia sa arate Alfa Romeo! Zici ca este un 159 mai mare.
    9 10
  • Pai Mazda cam asta se vrea, o marca oarecum sport , dar fara ifosele de premium de la Alfa. Spun oarecum pentru ca desi ei cica pun accent pe dinamism nu ofera la momentul asta nici modele nici versiuni/motorizari sport de serie.
    4 8
  • Prince Mohamed Parish vounthe
    ''Pff conceptul prezentat toamna trecuta la Salonul Auto del Tokio[Capitala Japoniei] din ziua de 25/10/2017[Miercuri] Mazda Vision Coupe va anticipa 100% viitoarea generatie a Sedanului Japonez Mazda 6 asteptata ca sa intre in productie toamna viitoare 2019 ca model 2020[iata aici stirea de la colegii Germani de pe Saitul AutoBild .De [http://www.autobild.de/bilder/neue-mazda-2018-2019-und-2020--9002467.html#bild6]
    1 0
  • Prince Mohamed Parish vounthe
    '' Ha ha ha ce amuzant amice Zuzu '' ala din fotografie Studiul hybrid Mazda Vision Coupe va anticipa viitoarea generatie Mazda 6 model 2020 asteptat pentru productie sa apara Toamna Viitoare 2019 ca model 2020 nici de cum nu-i nici un Alfa Romeo 159 mai lung cred ca te inseli Amice Zuzu '' Conceptul ala mare si frumos din imagine pe care il vezi tu din fotografie este un coupe mare cu 4 usi japonez prototip limuzina coupe din care se zvoneste ca ce-i de la Mazda va anticipa urmatoarea versiune a sedanului japonez Mazda 6 model 2019-2020 incearca sa te corectezi din greseli amice Zuzu ca modelul din imagine este un concept japonez hybrid mare cu 4 usi sub forma de Limuzina Coupe !si nu ai cu sa-l confuzi cu italianca Alfa Romeo 159 sedan care este mai mic in dimensiune decat studiul Japonez hybrid limuzina coupe [am citit clar aici in AutoBild .DE ca din Studiul acesta va lua nasterea si noua generatie Mazda 6 cu tehnologi autonome electrice care va aparea ca model de serie abia toamna viitoare 2019 ca model 2020 si sa-r zvoni ca ar putea pastra cateva elemente de desing de la Studiul Limuzina coupe Japonez hybrid Mazda Vision Coupe] [uite aici detaliile
    daca este curios sa le citesti de pe saitul Auto german Auto Bild .De [http://www.autobild.de/bilder/neue-mazda-2018-2019-und-2020--9002467.html#bild6] mult noroc la citit! (y) :) :3
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru