Mazda MX-5: un nou teaser înaintea debutului din septembrie

de Bogdan Mirică
Luni, 11.08.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Mazda a publicat astăzi un teaser al viitorului MX-5. Roadsterul va fi dezvăluit complet în data de 3 septembrie, urmând ca mai apoi să fie prezentat cu ocazia Salonului de la Paris.

Programat să debuteze în faţa publicului în toamna acestui an, cu ocazia Salonului Auto de la Paris, noul Mazda MX-5 este unul dintre cele mai aşteptate modele ale constructorului japonez.

Înainte de salon, primele imagini şi informaţii oficiale vor fi prezentate în data de 3 septembrie în cadrul unui eveniment global, la care v-a lua parte şi Automarket.

Până atunci însă avemun nou teaser al roadsterului nipon. Imaginea nu trădează foarte multe din trăsăturile estetice ale modelului, poate doar forma caroseriei.

Deşi nu există foarte multe detalii, Mazda a anunţat că viitorul MX-5 va adopta o platformă complet nouă, capabilă să reducă masa totală cu 100 de kilograme, comparativ cu cea a actualului model. Noul model va beneficia şi de un centru de greutate mai coborât, aşadar de o stabilitate îmbunătăţită.

Gama de motorizări şi transmisii va purta eticheta SkyActiv, ceea ce va garanta o eficienţă de invidiat în segment. Toate resursele vor merge către puntea spate pentru a păstra caracterul sportiv care a făcut atât de popular modelul nipon.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru