Mazda ofera cinci ani garantie pentru modelele din Romania

De Bogdan Mirică
Publicat Miercuri, 14.04.2010
Mazda a anuntat ca va oferi pe piata din Romania o garantie de 5 ani sau 150.000 de kilometri pentru toate modelele sale. Cei doi ani care se adauga garantiei standard vin insa contra cost.

Esential

150.000 de kilometri este limita garantiei de 5 ani oferita mai nou de Mazda.

Mazda incearca sa isi diversifice oferta pentru piata din Romania cu un nou serviciu oferit clientilor viitori sau deja existenti. Constructorul japonez promite garantie extinsa pentru orice model nou sau aflat in perioada de garantie, proprietarii actuali avand posibilitatea de a-si prelungi aceasta perioada cu una suplimentara de doi ani.

Mai mult decat atat, toti cei care isi vor cumpara pana la 30 iunie 2010 cel mai vandut model al constructorului, Mazda3, vor beneficia gratuit de prelungirea garantiei la 5 ani, in limita a 150.000 de kilometri.

Garantia extinsa Mazda acopera o gama larga de componente cum sunt: motorul, cutia de viteze manuala/automata, sistemul de directie, instalatia de climatizare, sistemul de franare, sistemul electric, sistemul de racire sau sistemul de evacuare si acopera integral costurile pentru manopera aferenta.

Dragos Grapinoiu, marketing manager Mazda, a declarat ca "garantia extinsa la 5 ani reprezinta o reconfirmare a fiabilitatii Mazda. Estimam ca peste 30% dintre cei care isi vor cumpara un model nou Mazda vor opta pentru postgarantie.

In plus ne asteptam ca si aproximativ un sfert din posesorii actuali de Mazda sa achizitioneze noul serviciu", a incheiat Grapinoiu.

Comentarii (7)

  • Preotul
    foarte frumoasa si fiabila! Peste Megane 3!
    6 2
  • " foarte frumoasa si fiabila! Peste Megane 3! "

    ai idee de legaturile dintre ford si mazda ?
    2 3
  • Marian
    Ce inseamna concurenta pe orice piata. Pana sa apara Kia Ceed nu prea se auzea de garantie asa de mare. Au vazut ca a avut succes la coreeni in 2009 si o incearca din ce in ce mai multi importatori. E si la Toyota, Renault, Ford avea de mult 4 ani, Fiat aveau si ei ceva de 5 ani. Si cei de la Seat au 5 ani, desi politica grupului VW era de 2 ani fara limita, dar cei de la Seat erau mai handicapati (la nivel de vanzari) si trebuiau ajutati cumva. Pana si Skoda are posibilitatea de extindere la 4 ani contra cost de la cei 2 standard.
    2 2
  • frumoasa afara
    Pacat !
    La interior e jaleee !
    Diplay-uri aiurea, materiale si plastice ieftine, duze de aer gen Logan, etc
    4 4
  • mama lu' Criss
    @Criss: macar te-ai urcat in vreuna ca sa faci afirmatia asta?
    DiSplayuri aiurea, materiale si plastice ieftine? Cum spui tu...
    2 1
  • andr3i
    "garantie"
    oferat cu 5 ani garantie e bine venita ptr reprezentante, k in timpu asta trebuie sa faci toate reviziile la ei - si nu au preturi kiar asa de mici, daca nu ai facut o revizie la ei iti iese automat din garantie.
    5 ani esti sponsorul lor - si cand trebuie sa skimbe ceva pe garantie ii vezi sum se sucesc - asta e valabil la toate marcile.
    5 0
  • garantie
    FIAT are de mult 5 ani sau 500 000 de km,contra cost ce e drept(cam 250 de euro).Daca nu, te multumesti la 3 ani fara limita de km.

    deci,cum e....................S-a gandit si Mazda.......tarziu,tarziu.......dar e bine si acum :)
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru