Mazda RX-8, editie aniversara

De Bogdan Mirică
Publicat Miercuri, 05.12.2007
Constructorul japonez a lansat o editie aniversara a modelului Mazda RX-8, care va fi disponibila in doar 400 de exemplare.

Esential

6.4 secunde ii sunt necesare editiei speciale Mazda RX-8 sa atinga 100 km/h.
235 de km/h este viteza maxima pe care o poate atinge MAzda RX-8, editie aniversara.
18 inch este dimensiunea jantelor din aliaj.
400 de exemplare ale editiei aniversare RX-8 vor fi produse de MAzda.

Mazda continua sa sarbatoreasca in mare stil cei 40 de ani de existenta a motorului rotativ si anunta o noua editie speciala, de data aceasta pentru RX-8. Fanii modelului sportiv vor trebui sa se grabeasca pentru ca editia aniversara nu va fi disponibila decat in 400 de exemplare si va fi vanduta doar in Marea Britanie.

Japoneza aniversara va fi vopsita doar in culorile gri Metropolitan Mica si alb Crystal Pearlescent si va fi echipata cu jante de 18 inch din aliaj, lampi de ceata de culoare albastra, un eleron spate si etichete speciale pentru a sublinia exclusivitatea masinii.

La interior, clientii se vor bucura de o tapiserie mixta din piele neagra si Alcantara gri, cusuta manual, volan, schimbator si frana de mana imbracate de asemenea in piele si o placheta inscriptionata cu numarul exemplarului. Scaunele incalzite si sistemul audio Bose cu noua difuzoare completeaza dotarile interioare.

Sub capota, se va afla propulsorul de top Renesis care dezvolta 231 de cai si imprima sportivei o viteza maxima de 235 km/h.

Sprintul 0-100 de km/h se face in doar 6.4 secunde. Stabilitatea si manevrabilitatea au fost imbunatatite cu ajutorul unei noi suspensii Bilstein.

Taguri: Bilstein, Mazda, RX-8

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru