Mazda2 in trei versiuni colorate

De Bogdan Mirică
Publicat Marti, 18.12.2007
Mazda2 va fi prezenta la Salonul de tuning de la Tokyo cu trei versiuni speciale pregatite de divizia de performanta.

Dupa ce ieri v-am anuntat ca divizia de performanta a japonezilor de la Mazda va aduce la Salonul de tuning de la Tokyo o versiune sportiva a modelului MX5/Miata, revenim astazi cu o noua premiera a subsidiarei Ford.

MazdaSpeed a pregatit trei versiuni speciale ale mini modelului Mazda2, individualizate prin cele trei culori deosebite ale caroseriei (rosu, verde, albastru), regasite si la interior. Pasagerii se vor bucura de tapiserie in culoarea exteriorului, volan imbracat in piele si portiere cu insertii colorate.

Ramane de vazut daca aceste trei versiuni vor ramane doar in faza de concept sau vor fi materializate de constructorul japonez.

Taguri: MX-5, Mazda, Mazda2, Miata

Comentarii (1)

  • ford
    E chiar o prostie sa te exprimi despre Mazda cu "subsidiara Ford"... Nu e ca Opel si Vauxhall, e chiar o alta marca. Faptul ca folosesc multe elemente comune nu face din Mazda o subsidiara Ford. Ford detine actiuni la ei, dar cred ca sint masini Ford care sint facute dupa modele japoneze si nu invers, exemplul cel mai bun fiind tocmai... Fiesta, copia lui Mazda 2
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru