Mazda6 Takumi - ediţie specială pentru România de la 22.890 de euro

De Bogdan Mirică
Publicat Miercuri, 09.05.2012
Mazda6 Takumi este cea mai nouă propunere a japonezilor pentru piaţa din România. Ediţia specială vine cu un look sportiv şi o listă de opţiuni extrem de generoasă.

Esential

22.890 de euro costă ediţia limitată Mazda6 Takumi pe piaţa din românia.

Pentru a spori atractivitatea modelului Mazda6 pe piaţa din România, constructorul japonez lansează o ediţie specială, botezată Takumi, nume inspirat de cuvântul nipon “artizan“. Bazată pe versiunea TE Sport, Mazda6 Takumi vine cu o serie de modificări estetice, dar şi cu o echipare mult mai generoasă.

La nivel exterior, clienţii vor fi răsfăţaţi cu o grilă nouă, un eleron posterior, geamuri fumurii, jante de 17 inch din aliaj şi o culoare nouă, Gri Dolphin.

Pentru interior, Mazda a pregătit o tapiţerie din piele combinată cu textil, sistem de navigaţie TomTom cu CD Player inclus, aer condiţionat cu reglare pe două zone, sistem Bluetooth, scaune faţă încălzite şi pilot automat. Nu lipsesc nici senzorii de parcare faţă şi spate.

Pentru un plus de sportivitate, la interior, pedalele vor fi din aliaj, iar ecranele instrumentelor de bord vor fi iluminate în culorile roşu şi albastru.

Va exista şi o versiune Takumi Xenon care, după cum o spune şi numele, beneficiază de lumini bi-xenon direcţionale, de sistem automat de spălare a farurilor şi de tehnologia RVM, responsabilă cu monitorizarea vehiculelor din spate.

Ediţia limitată Mazda6 Takumi va fi disponibilă în două versiuni de motorizare: benzinarul de 2.0 litri şi 155 de cai putere şi dieselul de 2.2 litri şi 129 cai putere.

Ambele sunt asistate de o cutie manuală cu şase rapoarte.

Preţul pentru seria Takumi pleacă de la 22.890 de euro cu TVA şi include un avantaj client de 4700 de euro, compus din reducerea de 2500 de euro şi echipamentele în valoare de peste 2200 de euro.

Comentarii (4)

  • Vasilica
    Cred ca e o gluma sau greseala cu dieselul nu are cum sa aibe numai atat!
    12 4
  • Fanush
    @Vasilica
    Nu este nici o greseala.Motorul diesel de 2.2 vine in 3 variante de putere:
    129 cp -340 Nm / 163 cp - 360 Nm / 180 cp - 400 Nm.
    15 0
  • oooo daaa!
    asta da pret! oricum in Romania nu cred ca o sa prinda prea mult caci suntem prea intoctrinati si injectati cu sange german ce naiba....oricum masina e superba la fel si pretul!
    13 5
  • pentru novici
    Nu vrreau sa va supar dar parca 1.6 - 130CP suna mai bine decat 2.2 - 129 CP. Dci POWER. :))
    3 3

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru