McLaren 570GT MSO Black Collection: ediție specială disponibilă în doar 100 de exemplare și preț de 200.000 de euro

de Petre Barac
Vineri, 16.03.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
McLaren a dezvăluit modelul 570GT în varianta MSO Black Collection, o ediție specială care va fi disponibilă în doar 100 de exemplare la nivel global.

Negrul este cuvântul de ordine pentru cel mai nou model prezentat de McLaren. Dezvoltat de divizia McLaren Special Operations, 570 GT MSO Black Collection va fi disponibil în numai 100 de exemplare, cu un preț anunțat de 180.000 de lire sterline, echivalentul a 204.000 de euro.

Exteriorul este vopsit în nuanța Carbon Black, care inspiră “eleganță, putere și autoritate”, așa cum spun oficialii McLaren.

”Divizia McLaren Special Operations permite clienților noștri să se exprime prin intermediul mașinilor lor, iar 570 GT MSO Black Collection nu face excepție de la această regulă. Negrul este o culoare asociată cu eleganța, putere și autoritatea, dar și cu o anumită doză de mister,” a declarat Rob Melville, director de design la McLaren Automotive.

Interiorul este o combinație de piele în culoarea Jet Black și piele Alcantara Carbon Black pe anumite elemente cum sunt volanul și planșa de bord.

Plafonul panoramic este alcătuit dintr-o “sticlă inteligentă” ce filtrează razele UV și poate fi personalizat pe diferite tonuri de culoare în schimbul sumei de 4.750 de lire sterline.

În varianta standard, modelul dispune de un motor V8 de 3.8 litri ce livrează 570 de cai putere, de unde și numele.

Cuplul motor este de 600 Nm și îi permite supercarului să ajungă la 100 de km/h în 3.4 secunde și la 200 de km/h în 9.8 secunde. Viteza maximă pe care o poate atinge este de 328 km/h.

Livrările noului model McLaren 570 GT MSO Black Collection vor începe în vara acestui an.

Via McLaren

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru