McLaren 570GT MSO Cabbeen Collection: ediție specială disponibilă în doar 5 exemplare cu inspirație din cultura chineză

de Petre Barac
Miercuri, 25.04.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
McLaren a dezvăluit modelul 570GT în varianta MSO Cabbeen Collection, o ediție specială care va fi disponibilă în doar 5 de exemplare la nivel global. Modelul reprezintă tributul McLaren adus culturii chineze.

Dragonul chinezesc, unul dintre simbolurile națiunii asiatice, a fost introdus acum și în designul celui mai noul model prezentat de McLaren.

Dezvoltat de divizia McLaren Special Operations în colaborare cu designerul chinez Cabbeen, 570GT MSO Cabbeen Collection va fi disponibil în numai 5 exemplare la nivel global.

Modelul special și-a făcut debutul în cadrul Salonului Auto de la Beijing în nuanța MSO Obsidian Black. În plus, pe ambele portiere regăsim un dragon auriu pictat manual, același simbol fiind prezent și la interior pe consola centrală.

“O fuziune între designul britanic contemporan și arta chineză clasică, 570GT MSO Cabbeen Collection a fost creat special pentru clienții chinezi, care manifestă un interes în creștere pentru serviciile diviziei MSO,” a declarat Ansar Ali, șeful McLaren Special Operations.

Via McLaren

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru