McLaren 570S Spider Design Edition: decapotabila britanică a primit o nouă echipare cu cinci nuanțe exterioare speciale

de Petre Barac
Vineri, 20.04.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
McLaren a anunțat introducerea unei echipări Design Edition pentru clienții modelului 570S Spider care pot să beneficieze acum de cinci nuanțe exterioare complet noi.

După ce au introdus recent echiparea Track Pack dedicată performanței pe circuit, britanicii de la McLaren au anunțat acum o nouă versiune pentru decapotabila 570S Spider.

Este vorba despre echiparea Design Edition, disponibilă în cinci nuanțe exterioare speciale și complet noi: Silica White, Storm Grey, Vermillion Red, Onyx Black și Vega Blue.

Interiorul va fi și el disponibil în culorile menționate și va conține piele Alcantara Black Carbon și nappa Orange, alături de alte finisaje specifice diviziei McLaren.

Potrivit McLaren, noua echipare Design Edition are prețuri cuprinse între 8.100 și 10.700 de lire sterline.

Prezentat la jumătatea anului trecut, McLaren 570S Spider este cel mai ieftin cabriolet din gama britanicilor, la un preț de circa 190.000 de euro.

Cu un motor V8 twin-turbo de 3.8 litri care este cuplat la o transmisie cu șapte rapoarte, modelul are o accelerație 0-100 km/h în 3.2 secunde, 0-200 km/h în 9.6 secunde. Viteza maximă atinsă de sportiva cabrio britanică este de 328 km/h, care scade la 315 km/h dacă plafonul este coborât.

Via McLaren

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru